2777
2789
عنوان

از حضرت ابولفضل انتظار نداشتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 156 پست
من پنج سالهههه به این چیزا متوسل میشمبه درو دیوار چنگ زدمبه خود خدا.التماااااااااااااس کردمجواب نداد ...

فقط دعا کردن و نذر و نیاز ملاک نیس شرط استجابت دعا خیلی چیزاست مثلا پدر مادر ازت راضی باشن حق الناسی به گردنت نباشه باور قلبی به خدا داشته باشی تو ذهن و قلبت فقط خدارا قادر بدونی فقط به دعا که نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804
یکی سلامتی عزیزتنش، مثل شفای بچش اینم به صلاح نیست؟

خدا نیاره برا کسی خدا دور کنه از ماها این امتحانات و که بسیار سخت و دشواره . ولی عزیزی تعریف میکرد. کسی بچشو. تو ضریح بزرگواری دخیل کرده بوده بعد میبینه که اون بزرگوار اومدن وگره از دخیل یکی باز کردن  (اون لحظه خودشون متوجه نبودن که چه کسی هست. و انگار زبانشان بند اومده باسه )میگه اون شخص گفت ب بقیه ام. ی نظری بکنید.  سری تو جم چرخوندن و گفتن. هنوز  وقتشون نشده. 

این یعنی. هیچ کدوم اونا از نظر این بزرگواران پنهان نیستن فقط چیزهایی هست که ما نمیدونیم. میگم درجایگاه نویسنده فقط این ها رو گفتن شاید اسان باشه ولی خداوند همه جوانب رو. در نظر دارن. .مث تاجری که از امام معصوم استخاره گرفت و بد اومد. ولی سفر تجاریش رو رفت و خیلی سود وقتی برگشت از امام پرسید چطور من اینهمه سود کردم و استخاره شما بد بود. فرمودند نماز صبحی فلان موقع در سفر ازشما قضا شد. با هیچ سودی قابل جبران نیست. 

بحث دیدن مو و پیچش موست فک کنم

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

من از هر کی که می‌تونستم حاجتمو خواستم ولی ندادن 

قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت،که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...ممنون میشم عضو کانال پوشاکم در روبیکا بشین ✨ممنون pooshak__helen 

سلام. ما دعا میکنیم اما اعتماد نه

خیلی زود بهم میریزیم

شما نمیدونی پشت پرده دعات چیه خواهر

نمیدونی کی قراره مستجاب بشه

نمیدپنی به چه شکلی قراره مستجاب بشه

پس اول باید یاد بگیریم اعتماد به خدا رو

کسی که به خدا اعتماد داشته باشه چون و چرا نمیاره، میگه من خواستمو‌ میگم تو هرطور صلاح میدونی مستجاب کن

پس به حضرت عباس(ع) هم اینطور نگید، همون یه بار که شرمنده شدند کافیه که براشون خون گریه کنیم، دست خالی برنمیگردونن مطمئن باشین..

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خب میدونم که خواسته ام چیز بدی نیست و به ضررم نیست😔

حضرت عباس ابرو داره اینجوری ابروشو نبر. ما از حکمت و خاست خدا بیخبریم 

صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...

زلیخا نگذشت کجا گذشت نمیتونم بگذرم از خواسته ام نمیشه😔

زلیخا تا زمانی که خودخواهانه فقط حواسته خودش رو میخواست. بهش نرسید. وقتی ب یوسف رسید که فهمید. هدف از خلقت رسیدن ب خداست. و خواستن چیزهایی که مارو. بخدا منزدیکتر میکنه. اونوقت بود که خدام گفت میخوای ب من برسی بسم الله ...

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

اسی نمی‌دونم حاجتت چیه. من رشته ام اتاق عمل بود ترم آخر یه مشکل روحی پیدا کردم . و فقط ترم رو تموم کردم ولی طرحم رو نرفتم . الان نزدیک بیست سال میگذره .  من خیلی گله و شکایت میکردم از خدا که چرا منو نجات نداد. تازه رسیدم به مصلحت خدا. من مزاجم سرده و قدرت بدنی پایینی دارم و اصلا توان شغل بیرون و خانه داری رو با هم ندارم. حالا میبینم واقعا این همه سال الکی کفر میگفتم

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

توروخدا اینجوری نگید. منم عزیزمو از دست دادم هنوزم توش موندم ک حکمت خدا مصلحتش چی بود  . نفهمیدم هنوزم یادم میاد تو بچگی چجوری دعای توسل میخوندم و دعام قبول نشد دلم اتیش میگیره. ولی اینجوری دل اقا رو نشکونید . مگ تا حالا دل خودتون شکسته نشده ک اینجوری بی رحمانه قضاوت میکنید. حضرت ابولفضل پیش خدا ابرو داده 

صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...

2809