2777
2789
عنوان

از حضرت ابولفضل انتظار نداشتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3005 بازدید | 156 پست
بخشیش جبره بخشیش اختیار. در کل خوشبحال اونایی که بدنیا نیومدن

جبر یعنی زور و اجبار و بی عدالتی، شکنجه

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بحثش طولانیه عزیزم.سرچ‌کنید تو گوگل کامل و جامع توضیح داده شده

ببخشید شما همون کاربریرهستین که دنبال اون تاپیک زن بودین؟ آفرینش زن.

یادمه پرتقال بود عکس کاربریتون

من پیداش کردم تبادل نظر و سوال هم هنوز میکنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14435758/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%B2%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%86%DB%8C-%D8%A7%D9%93%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%DA%A9-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%AF

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺
اخه من خیلی کنجکاوم در مورد ایات قران و خیلیاشون واسم عجیبه ولی ببخشید تفسیرارو که میخونم خیلی عجیب ...

به این تاپیک جالب هم یه سر بزن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14435758/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%B2%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%86%DB%8C-%D8%A7%D9%93%D9%81%D8%B1%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%DA%A9-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D8%AF

2803
تو این دنیا دنبال عدالت نگرد

چه دنیای بیخود و بی ارزشی

سلام ببخشید یه جا گفته بودی تنگی نفس داری خوب شدی؟؟منم مدام تنگی نفس دارم میگن از استرسه🥺

سلام عزیزم آره داشتم خیلی هم� ولی خداروشکر الان مدتیه بهتر شدم، علتش بخاطر این بود که داییم مهمونمون بود و او همش سیگار میکشید منم متنفرم از دود و اینا و حساسیت دارم بخاطر همین توی اون مدت خیلی بع شدت نفسم می‌گرفت 

جواب منو داد قربونش برمم😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست تیکر آرزومه🤍 وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍

عزیزم به موقعش می‌رسی به این حرف که حتما به صلاحت نبوده یا خیری درش بوده که بهش نرسی به خواسته است

من خودم آدمی بودم که کفر میگفتم ولی کم کم دونستم چی به چیه...

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
اما شک نکن آقا برات جبرانش میکنه، در مرام شون نیست سائل از در خونشون ناامید برگرده،

من خیلی خیلی محبت و علاقه قلبی به شما دارم🤍پایدار باشید

نصر من الله و فتح قریب.  لبّيكَ مَولانا وقائِدنا يا خامِنئي        بیا اینجا میخوام یچیزی بهت بگم،من گناهکار ترین بنده خدا بودم،یجوری بخشید منو و معجزه کرد تو زندگیم که دهنم باز موند از این همه عظمت،شاید دیدن این امضا تلنگری باشه که دست از گناه برداری و برگردی به سمت معشوق و معبود و همه کس و کارمون یعنی خدا🤍ای به قربان ابا عبدلله🖤من برادرمو دیگه ندارم،ولی برادرای شهید زیادی دارم که هوامو دارن😍اگه دلت میگیره یه برادر شهید برای خودت انتخاب کن باهاش درد و دل کن خواسته ای داری بگو برات غیرتی شه پیش خدا وساطتو بکنه.خلاصه کلام،خدا خیلی توبه پذیره رفیق🌱حسین تو قلبم داره ریشه حسین که تکراری نمیشه حسین اون عشق موندگاره زمان مرگم بیا اباعبدلله دوست دارم خیلیییی یا اباعبدلله ندارم حرفی به جز همین یک جمله و صل الله علی عبدلله🖤🥺خدایا ازت یه پسر میخوام اسمشو بزارم حسین,آخه من حسین نوکرینین نوکرینین نوکریم🥺🤍همه حاجتم اینه زیر پرچم آقام ابا عبدلله بمیرم یک عدد دیوانه کربلا میباشم🖤دلم پر میزنه برای امام حسینو کربلا برای منو نامزدم دعا میکنی؟لطفا اگه دعا کردی حتما حتما بگو برات دعا کنم دعاهام گیراست🤍دوستون دارم

منم ناامید کرد😭💔

من پنج سالهههه به این چیزا متوسل میشم

به درو دیوار چنگ زدم

به خود خدا.التماااااااااااااس کردم

جواب ندادن.انقد جواب ندادن که منم تردشون کردم و الان خیلی وقته دیگه کاری به کارشون ندارم

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

کسی که ابولفضلو داره غم نداره کسی که حسینو داره غم مداره

صبر کن عزیزدلم صبر نا امیدی گران ترین هدیه شیطان به انسانه

نصر من الله و فتح قریب.  لبّيكَ مَولانا وقائِدنا يا خامِنئي        بیا اینجا میخوام یچیزی بهت بگم،من گناهکار ترین بنده خدا بودم،یجوری بخشید منو و معجزه کرد تو زندگیم که دهنم باز موند از این همه عظمت،شاید دیدن این امضا تلنگری باشه که دست از گناه برداری و برگردی به سمت معشوق و معبود و همه کس و کارمون یعنی خدا🤍ای به قربان ابا عبدلله🖤من برادرمو دیگه ندارم،ولی برادرای شهید زیادی دارم که هوامو دارن😍اگه دلت میگیره یه برادر شهید برای خودت انتخاب کن باهاش درد و دل کن خواسته ای داری بگو برات غیرتی شه پیش خدا وساطتو بکنه.خلاصه کلام،خدا خیلی توبه پذیره رفیق🌱حسین تو قلبم داره ریشه حسین که تکراری نمیشه حسین اون عشق موندگاره زمان مرگم بیا اباعبدلله دوست دارم خیلیییی یا اباعبدلله ندارم حرفی به جز همین یک جمله و صل الله علی عبدلله🖤🥺خدایا ازت یه پسر میخوام اسمشو بزارم حسین,آخه من حسین نوکرینین نوکرینین نوکریم🥺🤍همه حاجتم اینه زیر پرچم آقام ابا عبدلله بمیرم یک عدد دیوانه کربلا میباشم🖤دلم پر میزنه برای امام حسینو کربلا برای منو نامزدم دعا میکنی؟لطفا اگه دعا کردی حتما حتما بگو برات دعا کنم دعاهام گیراست🤍دوستون دارم

2809