بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲
وقتی رفت دسشویی زودی شمارشو نصب کن رو تلگرام خودت براش کد میاد بزن رو گوشیت
فقط کد داخل تلگرامش میاد بعد اینکه زدیش از تو گوشیه اون حذفش کن
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲
من همیشه انلاینم نتم همیشه روشنه اما خیانت نمیکنم !!!!!!
میگه پیاما مو سین نمیکنه وقتی آنلاین میشه
خانم تلگرام جایزه چند صد هزار دلاری گذاشته اگه کسی بتونه هکش کنه ، هک نمیشه
من داخل دوتا گوشی اکانتمو دارم 😐