2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی انلاینه توی تلگرام

741 بازدید | 77 پست

حتی سرکارش هم هر یه ساعت یه بار ان میشه تا نیم ساعت انلاینه حتی پیام منم سین نمیکنه یا دیر سین میکنه

ممکنه خبری باشه؟

چجوری بفهمم بچها

یه جوری برم تو اکانتش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
تلگرام هک نشدنیه نمیشه رفت تو اکانت کسی

چرا میشه ، فقط واتساپ نمیشه

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

وقتی رفت دسشویی زودی شمارشو نصب کن رو تلگرام خودت براش کد میاد بزن رو گوشیت

فقط کد داخل تلگرامش میاد بعد اینکه زدیش از تو گوشیه اون حذفش کن

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

چرا میشه ، فقط واتساپ نمیشه

خانم تلگرام جایزه چند صد هزار دلاری گذاشته اگه کسی بتونه هکش کنه ، هک نمیشه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم  همه جای این شهر دلمو میزنه ، دارم فکر میکنم به اولین روزی که دیدمت...

من همیشه انلاینم نتم همیشه روشنه اما خیانت نمیکنم !!!!!!

میگه پیاما مو سین نمیکنه وقتی آنلاین میشه

خانم تلگرام جایزه چند صد هزار دلاری گذاشته اگه کسی بتونه هکش کنه ، هک نمیشه

من داخل دوتا گوشی اکانتمو دارم 😐

من داخل دوتا گوشی اکانتمو دارم 😐

خب این که آره 😅😂 منظور از هک اینه که بدون اجازه و بدون اطلاع مثلأ دوستت وارد اکانتش بشی 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم  همه جای این شهر دلمو میزنه ، دارم فکر میکنم به اولین روزی که دیدمت...

2809