2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

به عنوان روانشناس میگم

اینکه میگن ظاهر عادی میشه برای کسیه که ظاهر زیبا داره

ظاهری که جلوی چشمت زشته و از اول به دلت نیست بعدها بیشتر جلوی چشمت زشت  و زشت تر میشه و این موضوع بسیار ازاردهنده میشه 

جواب هردو سوالتو دادم

نمیدونم ولی چهره اگر واقعا به دلت نشسته بنظرم بیشتر فکر کن چون به شخصه چیزیه که برام واقعا مهمه و تا الان حتی یه دونم پیش نیومده که بتونم بپذیرم واسه همین اگر بیاد بهش حتما فکر میکنم

من جات بودم دومی رو قبول میکردم

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
ممکنه برات بهتر بیاد ولی رو اون دکتره بیشتر فکر کن ،دومی که معمولیهاگر هیچ جوره با قدش کنار نیومدی ر ...

دومی ظاهرش همونیه که میخواستم

اولی تحصیلات و شغلش همونیه که میخواستم

شک دارم بعدا شغلش عادی شه پشیمون شم که کاش ظاهرش بهتر بود.

به عنوان روانشناس میگماینکه میگن ظاهر عادی میشه برای کسیه که ظاهر زیبا دارهظاهری که جلوی چشمت زشته و ...

درسته

تحصیلات هم برام خیلی مهمه و حتی خودم تو فکرشم بعدا ارتقا بدم تحصیلاتمو 

برای همین دومی هم تحصیلاتش برام قابل قبول نیست

دومی ظاهرش همونیه که میخواستماولی تحصیلات و شغلش همونیه که میخواستمشک دارم بعدا شغلش عادی شه پشیمون ...

شغلش هیچ وقت عادی نمیشه چون بالاترین شغل تو سطح جامعه‌ست

مثلا بگین چه شغلی بهتر از پزشک متخصص؟

2809