2777
2789

براش ساندویچ نون تست پروتئین یا هفت غله یا جو دوسر میذاشتم با پنیر یا کره بادوم زمینی و عسل یا موز با میوه و آجیل امروز معلمش گفت نمیخوره اصلا 

مجبور شدم شیرکاکائو و کیک و بیسکوییت بگیرم براش بذارم همش هم مقصر بوفه مدرسه است که خوراکی های مضر میفروشه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
براش ساندویچ نون تست پروتئین یا هفت غله یا جو دوسر میذاشتم با پنیر یا کره بادوم زمینی و عسل یا موز ب ...

دقیقااا همینه منم خوراکی های سالم براش میزاشتم اصلا نمیخوره یا میندازه سطل آشغال بعد میره از دوستاش خوراکی می‌گرفته منم دیگ مجبور شدم نزارم

دقیقااا همینه منم خوراکی های سالم براش میزاشتم اصلا نمیخوره یا میندازه سطل آشغال بعد میره از دوستاش ...

اضافه وزن داره از چاق شدنش میترسم بوفه مدرسه هر روز ساندویچ های ممنوع میاره بعد فکر میکنن آدم نمیخواد هزینه کنه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقااا همینه منم خوراکی های سالم براش میزاشتم اصلا نمیخوره یا میندازه سطل آشغال بعد میره از دوستاش ...

از بچگی باید عادتش میدادی 

پول نده بهش گرسنش میشه مجبور میش بخوره دوستاش مگ چند روز بهش خوراکی میدن

برای زنگ اول حتما لقمه ترجیحا هم نون و پنیر گردو هست حالا اگه الویه باشه اونم دوست داره یا نون و پنیر سبزی

زنگ دوم هم میوه میخوره درکنارش پولم میزارم اگه چیزی تو مدرسه دید دلش خواست بخره 

یکم ترسوندمش زیاد آبمیوه و کیک نمیخوره البته که تپلی ام هست و واسش خوب نیست و فعلا که داره راه میاد

مثلا روزهایی هم هست که میگه مامان پول بده فلان چیزو بخرم اینقدر میشه منم نه نمیارم و فقط پول میزارم 

هله هوله خوردن درسته بده ولی بچه ان و گاهی بخورن بد نیست

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2809