2777
2789
عنوان

مامانا کیا چشم نوزادشون قی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست
عزیزم قسمت سرش که نرم هست پنبه بزار بعد کلاه خوب میشه دخمل من که نی نی بود قی زیاد می‌کرد به حرف قدی ...

دختر من ربطی به سرما نداشت توی اتاق عمل پرستار گفت دست الوده به چشمش خورده یا از شکم خودت عفونت و آورده چون دادنش بغلم گوشه چشمش عفونت داشت و ادامه داشت تا هفت ماهگی.هرروز باید آروم گوشه چشمشو ماساژ بدی استارتر بادستای خیلی تمیز

عزیزم من بچم اینطوری بود مادرشوهرم گفت برای سرماست اینطوری میشهمثلا جای گرمی خوابیده میاد تو سرما ای ...

مجرای اشکی چشمش بسته ست 

ی چشمشباز شده یکیش باز نشده

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره شیر خودمو میدم بدتر نشه؟ یبار کلا ریختم ولی میترسم

اصلن

از خودم در نیاوردم تجربه کردم

اینو دوست همسرم که الان فوق تخصص روماتولوژی اطفال هستن

بهم گفت

اونزمان متخصص اطفال بودند

گفت شیر خودت بهترین ضد عفونی کننده هست

من آب جوشیده سرد شده با پنبه بهداشتی آغشته میکردم از گوشه چشم به بیرون ماساژ میدادم ظرف یه هفته خوب ...

خداروشکر 

ماساژم انجام میدم ولی هنوز باز نشده 

یکیش خود بخود باز شد بدون ماساژ

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
2804
مجرای اشکیش بستس

واینکه متخصص اطفال بهم گفت مبادا چایی و ات اشغال بریزی توی چشم بچه که فقط کارو خراب میکنی.ماساژ دورانی با نوک انگشتات باید بدی تا مجرا باز بشه تاکید میکنم دستاتو بشوری

اره از همون اول پماد و قطره دکتر داده ولی برمیگرده پماد و قطره فقط قی رو خوب میکنه مجراشو باز نمیکنه

خب پمادو قطره اش چیه ب پسر من متخصص اطفال ۳ ۴ مدل قطره داد تا قطع میکردم باز برمیگشت ولی اینا سر یهفته  خوبش کردن بعلاوه ماساژ چشمی بزن  گوگل هروز وقت کردی در حد یدقه با دست چرب انجام بده

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عزیزم قسمت سرش که نرم هست پنبه بزار بعد کلاه خوب میشه دخمل من که نی نی بود قی زیاد می‌کرد به حرف قدی ...

ینی مجرای اشکی چشمش بسته نبود ؟ برا پسر من مجرای اشکیش بسته ست

مجرای اشکی چشمش بسته ست ی چشمشباز شده یکیش باز نشده

اوه من فکر کردم کمه که

ببرش دکتر

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!»

واینکه متخصص اطفال بهم گفت مبادا چایی و ات اشغال بریزی توی چشم بچه که فقط کارو خراب میکنی.ماساژ دورا ...

تشکر عزیزم

ینی مجرای اشکی چشمش بسته نبود ؟ برا پسر من مجرای اشکیش بسته ست

چرا یه چشمش بسته بود بگفته دکتر ماساژ میدادم ، به گفته قدیمی ها پنبه و کلاه که خدا را شکر چند روز طول کشید و خوب شد و دیگه اینجوری نشد 

تجربه بهم ثابت کرده به حرف قدیمی ها گوش بدن بهتره در زمینه نوزاد و بچه داری

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 
الهی بچههههه ..خوب میشه ؟

اره یا خود بخود باز میشه یا میل میزنن مجرا باز شه

چرا یه چشمش بسته بود بگفته دکتر ماساژ میدادم ، به گفته قدیمی ها پنبه و کلاه که خدا را شکر چند روز طو ...

تشکر عزیزم

خب پمادو قطره اش چیه ب پسر من متخصص اطفال ۳ ۴ مدل قطره داد تا قطع میکردم باز برمیگشت ولی اینا سر یهف ...

اول باکتی ماید ریختم قطره ست 

بعد پماد جنتاا مایسین و این چیزا 

دکتر میگه هر دفعه برمیگرده ینی مقاوم میشه نسبت ب اون انتی بیوتیک باید عوض شه