2777
2789

بیاین بگین من چه غلطی بکنم از دست این زن؟‌مادرشوهرم چپ میره راست میره میگه وسایلامو تو بردی شکوندی،عمدا خراب کردی....هفته پیش شلنگ حیاطش پاره شده بهم تهمت زد گفت تو عمدا شکوندی منم اومدم کلی گریه کردم و دیگه نرفتم.الانم صدام زده میگه استکانام نیست ،میگم من از کجا بدونم؟میگه خدا خودش باهات تسویه حساب منو میکنه و فلان منم گفتم بی صبرانه منتظرم خدا حساب کنه . رفته به شوهرم گفته زنت گفت منتظرم تو بمیری.من چه گهی بخورم آخه؟خدایا اینجا کجا بود من گیر افتادم؟خستم از تهمتاش. به من چه که لیواناش نیست شلنگش پاره شده سوزنشو گم کرده؟گوشت میخریم براش ماه بعدش میگه گوشتام نیست.شوهرم پشتمه میدونه من کاری نمیکنم ولی خب اونم حرفی نمیزنه بهش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
شوهرت میدونه چرا تلاشی برای مستقل شدن و جدا زندگی کردن نمیکنه ؟

تک پسره اینم تنهاست .بخدا دارم گریه میکنم خونه جداداشتیم فروخت اومد بالای اینو ساخت.راه برگشتم ندارم شرایطشو داشتم جدا میشدم اصلا

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
اگه ی جا زندگی میکنین جداشو ازش به حرفشم اهمیت نده هزچقدر میخواد بگه بگه ببینه بهش اهمیت نمیدی میسوز ...

نمیدونی چیه بخدا.اون روز خواهرم اینجا بود دوییده اومده سر پسر خواهرم الکی داد زده تو حیاط. چون چند روز نرفتم که سر من خالی کنه سر بچه خالی کرد خودشو

یه بار بگو من کردم دستم درد نکنه خودش ساکت میشه

شوهرمم همینو میگه .میگه بگو خوب کردم

الانم پاشده تک تک داره به دختراش زنگ میزنه داستان من درآوردی خودشو تعریف میکنه.خودشو مظلوم جلوه میده و منو وحشی

الانم پاشده تک تک داره به دختراش زنگ میزنه داستان من درآوردی خودشو تعریف میکنه.خودشو مظلوم جلوه میده ...

چرافروختی؟که بیای پیش مادرشوهرت؟

ببین توکارخوب کردی اون بابدی جواب داده صب کن ببین عاقبتش رو.

الانم پاشده تک تک داره به دختراش زنگ میزنه داستان من درآوردی خودشو تعریف میکنه.خودشو مظلوم جلوه میده ...

مجبورک نیستی بری پایین نرو.

هفته ای برو.

تومجبورنیستی جواب خواهرشوهرات روبدی.

هرچیزی هم گفتن بگومیرم ازاینجاخودتون بیاین پیش مادرتون ازترس هیچی دیگه نمیگن.تازه چاپلوسیتم میکنن ک نری

چرافروختی؟که بیای پیش مادرشوهرت؟ببین توکارخوب کردی اون بابدی جواب داده صب کن ببین عاقبتش رو.

اره دیگه تنها بود تو خونه اش همیشه،مام هی رفت و آمد سخت بود برامون .آخر بخاطر شوهرم و کم عقلی خودم خونه قشنگمونو فروختیم اومدیم بالاخونشو ساختیم و تماااام کاراشم با منه کلا.ولی کاری نموند که با من نکنه.حرفی نموند که نزنه.نمیدونی چقد بد ذاته

مجبورک نیستی بری پایین نرو.هفته ای برو.تومجبورنیستی جواب خواهرشوهرات روبدی.هرچیزی هم گفتن بگومیرم از ...

خدایی خواهرشوهرام خوبن و در ظاهر که پشتمن دیگه نمیدونم پشت سرم چطورن.یعنی بگم در روز ده بار صدام میکنه باور میکنی؟البته الان که قهرم یه هفتس نرفتم

2810