2777
2789
عنوان

خدایا چیکار کنم دستام داره میلرزه فشارم افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 18 پست
خدایی خواهرشوهرام خوبن و در ظاهر که پشتمن دیگه نمیدونم پشت سرم چطورن.یعنی بگم در روز ده بار صدام میک ...

ببین یکی ازاشناهای عروس داشت عقدبود پسرش رومجبورکردطلاقش داد دوباره زنش داد.ازبس دخالت میکرد ک کارشون ب قهرودعواکشیده شده بود بااین عروسه.

امابعداینکه بچه دارشدعروسه ودیگه پاش محکم شده بودپسره هم چشمش ازمادره ترسیده بودک نکنه اینم طلاق بده دیگه ب حرفش گوش نمیداد عروسه جوری رفتارکرده ک الان مادرشوهره حرف اینوگوش میده.تادعوتش نکنه نمیادخونه مادرشوهره بااینکه اونم مثل شماس شرایطش.وطبقه بالاشه.

شمامجبورنیستی بمونید تااون هرچی دلش میخادبگه بچه هم نیستین ک بخایدباتوهین جوابش روبدین.

صداتون کرددیدی داره بهتون توهین میکنه بگیدکاردارم وبریدنمونید تابهتون بی احترامی شه.

باخودتون فک کنیدبراچی اینکارومیکنه اون مشکل روحل کنید حتماازیه جایی ناراحته ک اینطورخودش روخالی میکنه

ببیتیدبامادرشوهرزندگی کردن همه این بحثهاروداره.

شمابعش یادبدیدماهمسایه هستیم.شده سیب زمینی یاپیازتم کم اومدنروازپایین بردار .فوقش یای چیز دیگه بپز یا بروبخر.

خودمونی بودن باهمچین ادمی استباه محضه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یکی ازاشناهای عروس داشت عقدبود پسرش رومجبورکردطلاقش داد دوباره زنش داد.ازبس دخالت میکرد ک کارشو ...

نمیدونی این چجوریه همه روش ها رو امتحان کردم.سکوت،محبت،جوابشو دادن،جدی برخورد کردن،آوردن شاهد برای بی گناهیم و.....ده ساله کارش شده کوچکترین اتفاقی بیفته میندازه گردن من حتی شده من اصلا اون روزی که چیزی شکسته یا خراب شده اونجا نبودم ولی حرف تو سرش نمیره...

مشکل روحی نداره کلا به زمین و آسمان بد بینه همش توهم توطئه داره یکسره پشت سر بقیه غیبت میکنه که فلان حرفو عمدی زد فلان وسیله مو برد و.....ولی خب جلوشون عمرا جرات نمیکنه چیزی بگه ولی جلومن هر تهمتی بگی زده،منم از این میسوزم که چطوری میتونی تو روم این حرفا رو بزنی

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
ببیتیدبامادرشوهرزندگی کردن همه این بحثهاروداره.شمابعش یادبدیدماهمسایه هستیم.شده سیب زمینی یاپیازتم ک ...

آره واقعا درست میگی ،خودم کردم که لعنت بر خودم باد.همش بخاطر شوهرم کوتاه اومدم وضعم شده این

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
2805