بیاین بگین من چه غلطی بکنم از دست این زن؟مادرشوهرم چپ میره راست میره میگه وسایلامو تو بردی شکوندی،عمدا خراب کردی....هفته پیش شلنگ حیاطش پاره شده بهم تهمت زد گفت تو عمدا شکوندی منم اومدم کلی گریه کردم و دیگه نرفتم.الانم صدام زده میگه استکانام نیست ،میگم من از کجا بدونم؟میگه خدا خودش باهات تسویه حساب منو میکنه و فلان منم گفتم بی صبرانه منتظرم خدا حساب کنه . رفته به شوهرم گفته زنت گفت منتظرم تو بمیری.من چه گهی بخورم آخه؟خدایا اینجا کجا بود من گیر افتادم؟خستم از تهمتاش. به من چه که لیواناش نیست شلنگش پاره شده سوزنشو گم کرده؟گوشت میخریم براش ماه بعدش میگه گوشتام نیست.شوهرم پشتمه میدونه من کاری نمیکنم ولی خب اونم حرفی نمیزنه بهش
یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرافروختی؟که بیای پیش مادرشوهرت؟ببین توکارخوب کردی اون بابدی جواب داده صب کن ببین عاقبتش رو.
اره دیگه تنها بود تو خونه اش همیشه،مام هی رفت و آمد سخت بود برامون .آخر بخاطر شوهرم و کم عقلی خودم خونه قشنگمونو فروختیم اومدیم بالاخونشو ساختیم و تماااام کاراشم با منه کلا.ولی کاری نموند که با من نکنه.حرفی نموند که نزنه.نمیدونی چقد بد ذاته
یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین