2777
2789
عنوان

از دیشب دارم خودخوری میکنم

311 بازدید | 16 پست

دیشب مهمون امد برامون بعد من هول هولکی جارو اینا کشیدم تمیز بود خونه ولی طی نکشیدم شوهرمم گف نمیخاد طی

برعکس بچه مهمون رفت زیر مبل و دستاش و لباسش یکم گرد و خاکی شد🤦‍♀️🤦‍♀️

حالا خیلی ناراحتم ک چرا طی نکشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

بچه من اگه میرفت زیر مبل دستاش خاکی میشد

دوتام میزدم رو‌دستش که دیگه اونجا نره😶

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

وای چقدر درکت میکنم، باخودم میگفتم کلی حرف پشتم زدن حتما.. 

سعی کن برات مهم نباشه، مردا اکثرا براشون معم نیست این چیزا

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
فدای سرت عزیزم چیه مگه چیزی نشده خودتو بخاطر این چیزای کوچیک ناراحت نکن

ممنون عزیزم

چون همیشه سعی میکنم ک تمیز باشه خونه بخاطر اون ناراحت شدم ک ای کاش ی طی هم میکشیدپ

وای چقدر درکت میکنم، باخودم میگفتم کلی حرف پشتم زدن حتما.. سعی کن برات مهم نباشه، مردا اکثرا براشون ...

اره منم دقیقا همینو میگم

بعدا گفتم تو نذاشتی و ... ناراحتم

گفت تو خونه  گرد و خاک میشه دیگ چی میشه

اره منم دقیقا همینو میگمبعدا گفتم تو نذاشتی و ... ناراحتمگفت تو خونه گرد و خاک میشه دیگ چی میشه

شوهومن تازه مسخره هم میگرد، میگفت کار تورو کم کردن، دیری چه با باسن تمیز کرد..   منو بدتر عصبی میکرد

متأسفانه خیلی آدم(یه وقت زشت نباشه) ای هستم. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.