2777
2789
عنوان

رفتم سونوگفت دوقولوداری

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 68 پست
مبااارکهههه🥰😍🥰😍🥰توروخدا قدر بدونین من میمیرم واسه بچه وخدابهم نمیده مخصوصا دوقلو🙈🙉خدابرات نگه ...

ممنون مرسی 

خوشحال شدشوخی میکرد چون دنبال خونه ایم واسه همین اونجوری گفت

توهین نکن مگه چی گفته اتفاقاخوشحال شدفقط نگران خونه است

عوض اینکه خوشحال شع جشن بگیره بدون این ک ب خدا اعتماد داشته باشه و بگه خدا بزرگه مهم اینه ک بچهام سالم بیان 

زود ترسیده و فکر خونه بودهمیدونی چقد از زنو شوهرا منتظر این لحظن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگه نمی خواست اقدام نمیکرد

با کاندوم باردار شدم.بخدا نمی‌دونیم از کجا اومد .اصلا شک هم نکردم که اورژانسی بخورم.بچه کوچیکم هفت سالشه .هفت ساله من دارم درست از کاندوم استفاده میکنم این بار نمی‌دونم وی شد

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
2804
دقیقا شوهر منم همینو گفت منم سومی باردارم😔

منم سومی رو باردارم ناخاسته

میگه مگه چیه باید بشن5 تا😐

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

عوض اینکه خوشحال شع جشن بگیره بدون این ک ب خدا اعتماد داشته باشه و بگه خدا بزرگه مهم اینه ک بچهام سا ...

خب چیکار کنه سیستم مغز مردا اینه سریع به راهکار فکر میکنن نه احساسات و علاقه ، حقم داره به فکر مسکن باشه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
نه باباشوخی میکردآخه دیوارهرچقدرنگاه میکنم همه نوشتن به بچه دارخونه نمیدیم واسه همین اینجوری گفت

عزیززززززم. مبارک باشه .بسلامتی. دعاکن منم شوهرم راضی بشه زودتر دومی بیاریم.

نه باباشوخی میکردآخه دیوارهرچقدرنگاه میکنم همه نوشتن به بچه دارخونه نمیدیم واسه همین اینجوری گفت

ولی خداییش من به عنوان کسی که تو به مدت ۱۰ سال خانواده کم جمعیت بودم و بعدش یهو ۳تا بهمون اضافه شد بهت میگم بچه هات اگر تربیت درستی داشته باشند بعدا از شما به خاطر خواهر برادر هاشون تشکر میکنند

وای دختر نگو من بعد رابطه چک میکنم این لعنتی رو

ما هم اصلا بچه نمی‌خواستیم .من خودم تحت نظر روانپزشکم دارو مصرف میکردم.باردار شدم دکتر داروهامو قطع کرده خیلی حالم بده.هنوز با بارداری کنار نیومدم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
2809