بعد کلی قهر و آشتی و هزار تا فکر و خیال و استرس و عذاب روحی که بهم وارد شد تصمیم قطعی گرفتم برای طلاق امروز صبح به شوهرم گفتم هر چی از دهنش دراومد گفت گفت تو زیر سرت بلند شده من خیانتای شوهرم و بارها بخشیدم کتک و تحمل کردم و موندم به خاطر دوتا بچه هام ولی دیگه میخوام برای همیشه تموم بشه منم گفتم تو فکر کن زیر سرم بلند شده تازه آشتی کرده بودیم ولی آدم نمیشه درست بشو نیست خیلی تلاش کردم من ولی خودش نمیخواد درست بشه از صبح پشت هم پیام میده که اره من میدونم تو با یکی دیگه هستی گفتم هر جور دوست داری فکر کن من هیچی ازت نمیخوام فقط گمشو از زندگیم بیرون اونم گفت باشه ولی باید بریم پزشک قانونی ثابت کنی با هیچ کس نیستی یعنی واقعا فکرش چیه انقدر این مرد نفهمه
فقط آرامش خودتون رو حفظ کنید و اون رو قاتل پدرتون نبینید.فکر کنید دوست تون این درخواست رو کرده ازتون.درسته سخته ولی برای حفظ زندگی باید یه جاهایی این امتحانات رو داد.دعا میکنم بهترین ها نصیبتون بشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!