2777
2789
عنوان

چیکار کنم برم سر قرار

188 بازدید | 15 پست

چند روزیه با یکی اشنا شدم مجازی،بعد قرار بود امروز صبح بریم بیرون من کنسلش کردم حس کردم زوده هنوز و بنظرم ناراحت شد فقط نوشت اوکی... ولی از بعدش ذهنم درگیرشده :/ نمیدونم بگم بعدازظهر بریم یا صبر کنم خودش یه چیز بگه... چون در طول هفته دانشگاهم چهارشنبه بیکارمیشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اپ میلی هدیه ۵ میلی طلا میده منم دریافت کردم 😍 الان ک طلا گرون شده خیلی خوبه 

اینم کد معرف من  بزنید حالشو ببرید milli-aibtq

هم ب شما هم ب من ۵ میلی (۲۰ هزاار  تومن)طلا میده میتونید برداشت کنید به خدا جون عزیز ترینم به هر دو نفر میده 😍😍

خیلی راحته اپ میلی رو نصب کنید و کد معرف منو بزنید همین . و اگ بقیه براتون بزنن هی مبلغش بیشتز میشه برا هردو  و میتونید زیاد کد بزنید 

😘اگ به دردتون خورد دعام کنید عزیزانم 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
لزومی نداره زوده فعلا باید شناخت منطقی صوزت بگیرهالان هیجانات هست آدم نباید راحت اعتماد کنه اصلا

اخه هرشب داریم باهم حرف میزنیم یجورایی انگار وارد رابطه شدیم