یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما چه میدونیم کسانی رو که امروز میبینیم، با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقهات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب میکند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشتهباشی.
من سه ماهه باردار بودم رفتم بانک با مامانم. طرف گفت سیستم قطع این فرم و پر کن بهت پیام میدم. اومدم خ ...
😂😂😂یه بار بانک رفته بودم با مامانم بعد کارت ملی خواست دادم گفت خودت هستی چرا عکس کارت ملی با خودت فرق داره 😂😂😂 دیگه ادامه ندادم اگه ادامه میدادم میگفت الان خوشگلی😐😂 عکس کارت ملیم بد افتاده بودم 😂
یکی از رفیقام کارمند بانک سپه هست مسعول تسهیلات خدایی به بهانه وام دادن با صد تا از همین خانما دوست شده هر کدومشم پا نده یه گیر الکی تو پرونده وامش بهش میده و کنسل
پاییز را دیدی... انهایی که رنگ عوض کردند سقوط کردند