2777
2789

دیروز مهر و ماه  بودم خیلی گرون بود .قیمت فضایی .واقعا علتش رو نفهمیدم چیه . چرا یک ساندوچ ساده باید چهارصد باشه .جایی رسیدگی نمیشه گویا 

✔️ خبرنگار 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهر و ماه بدلیل اینکه مجتمع رستوران بین راهی هست یه کم قیمتش بیخودی بالاست

داخل شهر اومدی کلی رستوران خوب و‌ قیمت مناسب هست

چه نوع غذایی و چه حدود قیمتی میخای

سوغاتی هم بستگی به سلیقه شماست

سوهان و حلوا ارده، خوراکی خاص قم ه

از خوراکی ها سرکه شیره و رب انار و سکنجبین هم هست 

سوغات غیر خوراکی خاص ندارن

لباس و پارچه و چادر  و کفش خوب با قیمت مناسب هست

سجاده های مخمل عربی، لوازم تزیینی هم قیمتهاش مناسبه

و خدا برای من کافیست.....
مهر و ماه بدلیل اینکه مجتمع رستوران بین راهی هست یه کم قیمتش بیخودی بالاستداخل شهر اومدی کلی رستوران ...

بله من اتفاقا مهرو ماه رفتم همه چی به شدت گرون بود . داخل قم نشد بیام ولی خوب این بار از راهنمایی های شما دوستان عزیزم بهره مند میشم .

✔️ خبرنگار 
گلم من پستای شما رو تو تاپیک کودکی با نشانه های اتیسم دنبال میکردمالان خدا رو شکر پسرتون مشکلی نداره ...

عزیزم من هنوز نشانه های و علائم اوتیسم رو می بینم و کاملا واضحه .حالا طیف های مختلفی داره .دکتر ها که کار زیادی واقعا برای بچه نکردن جز دارو و انگ های بیخودی دیگه .کاردرمان ها انگار کارشون رو بلد نیستن و یا اصلا متوجه نیستن در چه زمینه ای باید کار درمانی انجام بدن . من مدارا می کنم و سعی می کنم مهربون تر از قبل باشم . راستش از درمان ها گریزون شدم چون حتی بستری هم کردم و کاملا اشتباه مسیررو رفتم هم من و هم پزشک .باید یک دکتر خالص و صبور و باایمان پیدا کنی و اول باهاش صحبت کنی .پزشک ها صحبت ها رو نمی شنون و این اصل ماجراست .دلسردت نمی کنم .حتما تلاش کن .این تلاش می تونه تو هر زمینه در جهت رشد بچه باشه .من خودم کم کاری کردم .

✔️ خبرنگار