2777
2789
عنوان

به نظرتون آقا چطور شخصی هست

680 بازدید | 81 پست

آقایون و خانم های محترم لطفاً بفرمائید که آیا یک آقا با این مشخصات احتمال دارد که بعد از ازدواج ،ازدواج موفقی داشته باشد و شریک خوبی به حساب می آید یا خیر

خیلی اهل کاره و تلاشه(وکیله) و با دیانت 

،به تیپ و لباسش خیلی اهمیت می‌دهد و عطر هر وقت طرف مقابلش حوصله نداشته باشه اون آقا غذا درست می‌کنه بسیار آقای منظمی و با نظمی باشه (تقریباً همه ی صبحانه ها رو اون آقا درست می‌کنه + شست و شو ظرف ) خیلی خوب و عالی غذا درست می‌کنه، موقع نظافت منزل ماهی یکبار کمتر و بیشتر به نظافت چی زنگ میزنه، به لحاظ کلامی سعی می‌کنه از طرف مقابل ش تعریف کنه و بیان کنه و سعی کنه همه جور پشت اون شخص باشه یعنی به او بگوید جز والدین من ( آن هم فقط بی احترامی نکند) با هر فردی آزادی هر طور خواستی رفتار کنی،وقتی اون فرد صاحب فرزند شد تا دوسال بعد از به دنیا آمدن فرزندشان برای اون فرد پرستار  شبانه روزی بگیره که خب همسرش کمتر اذیت بشه ،بهش احترام بزارم و اگر هم گاهی به ناچار بدخلقی کرد از اون فرد عذرخواهی کنه و دلجویی

به اون فرد اعتماد به نفس بدهد و پشتیبان او باشد 

اون آقا نسبت به درآمدش برای اون فرد مثلا ماهی دو تا چهار بار برای خرید لباس و کفش و...به مراکز خرید ببره و چند بار هم در ماه رستوران و...ببره 

و نهایتاً هم سعی کنه با احترام و نرمی با آن شخص برخورد کنه و کاری کنه تا اونجایی که امکان داره طرف مقابل از دستش رضایت داشته باشه 

خب حالا به این آقا چه نمره ایی میدید؟

و به نظرتون آیا این فرد شخص ارزشمندیه؟

اگر انتقادی و ...هست بفرمائید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عسل‌لامصب عسل‌🤣🤣🤣😅😅

مگه‌همجین‌اقایی‌هست؟؟؟😂

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

2805
عسل‌لامصب عسل‌🤣🤣🤣😅😅مگه‌همجین‌اقایی‌هست؟؟؟😂

خودشو میگه

🌹خدایا شکرت برای همه ی نعمت هایی که برام عادی شدن دیگه قدرشو نمیدونم.مثل خانواده م💞 همسرم💖نی نی م👪.سواد.خوشکلی💅.پول.سلامتی .خواب🌃و🍔و...😎هرچند همه شون گاهی یه ذره رو مخن😊ولی بازم مرسی🤗🌺راه نجات فکر کردنه🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

خیلی خوب بودن مشکوکه

🌹خدایا شکرت برای همه ی نعمت هایی که برام عادی شدن دیگه قدرشو نمیدونم.مثل خانواده م💞 همسرم💖نی نی م👪.سواد.خوشکلی💅.پول.سلامتی .خواب🌃و🍔و...😎هرچند همه شون گاهی یه ذره رو مخن😊ولی بازم مرسی🤗🌺راه نجات فکر کردنه🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

خودشو میگه

چه‌خودشیفته‌فک‌کردم‌داره‌از یکی‌تعریف‌میکنه😂

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

کاملا جدی بود

اینا معمولاًاز زن شانس نمیارن😂