2777
2789
عنوان

به نظرتون آقا چطور شخصی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 81 پست

جلل الخالق . چه شوهر خوبی . من ک شوهر کردم و از من گذشت ، ولی اگه خودت نخواستی ، بقیه دخترای سایت هستند . حیف و میلش نکن😂

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمیخوام برچسب مهرطلبی بزنم

در کل میگم اینقدر مهر و محبت و نگرانی برای خوب بودن و پایین اوردن استاندارد رفتار همسر با پدر مادر و خانواده نمیتونه نقطه مثبتی باشه

اتفاقا زنا از مردایی که اینقدر خودشون رو میارن پایین بدشون میاد مرد باید حد و مرز داشته باشه ولی تعصب نداشته باشه شما باید کلی به طرف بفهمونی که بی احترامی قابل قبول نیست ولی تعصب نداشته باشی که بی برو برگرد طرف خانواده خودتو بگیری

نوع تفکرتون اشتباهه و اینکه فکر میکنید این مورد رو به یه نفرم دارید اشتباهه چون در بیشتر مواقع اگه کسی دیگه رو دوست داشته باشید باز اینهمه محبت بهش میکنید

شما باید دیدگاهتون این مدلی باشه که سعی کنید کمک حال باشید اینکه از الان برنامه بچینید و کلی مسئولیت رو به عهده بگیرید وقتی هنوز زمانش نرسیده نشانه خوب بودن شما نیست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
2803
بله درسته ولی اینکه میگن پشت خوبی ها همیشه یه چیز بده غیر منطقی هست بعضی ها ذاتا دلشون مهربونه من با ...

خودمم همینم

از بس خوبی کردم دورویی دیدم خسته م😢

🌹خدایا شکرت برای همه ی نعمت هایی که برام عادی شدن دیگه قدرشو نمیدونم.مثل خانواده م💞 همسرم💖نی نی م👪.سواد.خوشکلی💅.پول.سلامتی .خواب🌃و🍔و...😎هرچند همه شون گاهی یه ذره رو مخن😊ولی بازم مرسی🤗🌺راه نجات فکر کردنه🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

اولا که طرف خودشو نمیاره پایین بعد اینکه اون میخواد طرف مقابلش اعتماد به نفس داشته باشه

همون دیگه شما الان متوجه منظور ما نمیشی باید این مسیر رو طی کنی تا بفهمی منظور ما چی هست

دلیلی نداره شما تلاش کنید که اون اعتماد بنفس داشته باشه!

همینکه باهاش رابطه خوبی داشته باشید و مهربون باشید کافیه 

تلاش شما باید برای خودتون باشه و اینکه در کنارش رفتار خوبی با همسر و شریک زندگیتون داشته باشید اینکه تلاش کنید اون موفق باشه اون اعتماد بنفس داشته باشه صحیح نیست و موفقیت خاصی برای شما نداره واینکه فکر کنید قدر دان خواهد بود و شما مرد رویاهاش هستید نیست

برید زیر یک سقف و خواسته هاش که از شما میخواد رو براورده کنید نه اینکه از الان تلاش کنید برا ی اعتماد بنفسش

بهش توی جمع احترام بذارید همینا کافیه از خودگذشتگی خاصی نمیخواد زندگی مشترک اینکه حرفشو بفهمید و وبه وظایف خودتون عمل کنید کافیه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس