2777
2789
عنوان

اگه جای من باشین چی رفتاری میکنین با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 225 پست
من اصلا زرنگیم برام نمیاد خخ خدا نمیخواد گناه بار بشماووو من خیلی خرم پدرشوهرم پارسال مریصی بد گرفت ...

وایییی اجی نمیدونم چی بگم فقط خدا صبر ایوب بده بهت

الآنم باهاشون رفت و آماده داری؟

دارم از ازدواج میترسم😕😂

اگر همسرت اولویت تو باشی و‌از اینا نباشه که گوشش تو‌دست مادرش باشه اصلاااا نترس

دوباره هم خوش شانسی خواهرشوهر نداری هم بدشانی

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عوووووووووو بابای خودم بعد از چندساااال زندگی‌مشترک اینو‌فهمیدچی‌میشد با این مردای عروسی‌می‌کردیم‌که ...

دقیقااا بچه ننه رو خوب گفتی. شوهرمم چون خودش اون روی مادرشو چند بار دیده دیگه  پشتمه میدونه چه نا درستیه 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
2803
من اصلا زرنگیم برام نمیاد خخ خدا نمیخواد گناه بار بشماووو من خیلی خرم پدرشوهرم پارسال مریصی بد گرفت ...

بابا ابنا دیگه کی هستن‌

من حداقل خانواده ی شوهرم دور از چشم‌شوهرم اینکارا می‌کنن تو‌که مستقیم بهت توهین می کنن وشوهرت چیزی نمی گفت😑

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
وایییی اجی نمیدونم چی بگم فقط خدا صبر ایوب بده بهتالآنم باهاشون رفت و آماده داری؟

اره گل میگم خب  ما خیلییی جنگ کردبم و حرف بهم زدیم باااز دوباره رفت امد زیاد امشبم که گفتم چه حرکتی کرد 

امیدوارم..ولی قبول داری آدم هرچی بخاد عوض بشه بازم نمیتونه چون ظاتش یچی دیگس‌ الان من میخام زرنک باش ...

دقیقاااا

منم هر وقت می‌خوام زرنگ باشم یچیزی خرابش می‌کنه 

تو همین کار‌کردن دلم‌می سوزه‌میگم‌گناه دارن دس تنها

یه مشکلی برام پیش اومد همه زنگ زدن و احوالم پرسیدن ولی مادرشوهرم و‌خواهر شوهرم حتی یه بار زنگ نزدن ولی باز گفتم عیب نداره همه مثل هم نیستن دو سه روزی یه بار زنگ می‌زنم

مهم ذاته آدمه

2804
بابا ابنا دیگه کی هستن‌من حداقل خانواده ی شوهرم دور از چشم‌شوهرم اینکارا می‌کنن تو‌که مستقیم بهت توه ...

ببین دعوای من و سوهرم بود و سوهرم گفت برو خونه بابا منم زنگ زدم گفتم بیاین بعد که اومدن شوهرم پشیمون شد بعد پدرشوهرمم اومد به بابام گفت دخترت تنده و پارسالم با دختران دعوا کرده منم گفتم جی میگی الان دعوای من با سوهرمه تو چی میگی چرا دروغ مزگی مقصر دخترات بودن که اومد روبه روم تف کرد بهم شوهرمم فوشش داد و از خونه کردش بیرون 

2805
اره اما خب ما تازه نامزدیم‌ ممکنه این رفتار فقط برای الان باشه

من اولش مادرشوهرم جوری عروسم عروسم‌می‌کرد قربون صدقم‌می رفت همه حسادت می کردن همینکه یه مشکلی پیش اومد خودش و‌نشون داد ولی باز گفتم نه حتما اشتباه می‌کنم تااینکه عروسی کردیم دیگه  عروسم عروسم‌تمام شد😂

اره گل میگم خب ما خیلییی جنگ کردبم و حرف بهم زدیم باااز دوباره رفت امد زیاد امشبم که گفتم چه حرکتی ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دختر خوب خب کمتر کن این رفت و آمد دوری و دوستی

2801