2777
2789
عنوان

این بچه سقطشده عکس حساسانیاید لطفا خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 3171 بازدید | 97 پست
فداتشم نمی‌گم ببخش خدا هم این حق رو مظلوم داده که ظالم رو نبخشه ولی لااقل فراموش کن تا اذیت نشی

خدا نکنه می‌خوام فراموش کنم ولی اگر الان تو سختی و فشار عصبیم بخاطر اوناست تازه تا میام فراموش کنم بازم زخم زبونم میرنن 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
نه بچه نیس .. عفونت و کیست هستش .. صورتی شکل بود انگار گوشت ؟؟ منم گاهی اینجوری میشم..تو مجردیمم این ...

میدونی چیه به خاطر بی بی چک و بعد عیننن شکلای تو نت هست

تا حالا اینجوری نشده بودم

ولی خدا کنه نباشه بچه

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این چیزا سر در نمیارم ولی شنیدم میگن آدم سه تا بچه بیاره یدونه سقط نکنه دردش برابره با سه تا زایم ...

من بچه هشت ماهه تو شکمم ایست قلبی کرد و مرد

بچه اولم ۹ ماهش بود دومی رو ناخواسته باردار شدم

تو شیردهی بچه اولم بودم

اون روز بره و برنگرده

۱۸ ساعت درد بی وقفه

ب زور انقد دست کردن تو رحمم آخر زایمان کردم

بهش میگن مرده زایی

وحشتناک بود

بعد اون رنگ سلامتی رو ندیدم

همه جام درد داره 

زانو هام از بین رفته غضروفش

میگرن گرفتم از شدت فشار عصبی

روحیه ام داغون شد

روماتیسم گرفتم

دیسک کمر

تا دو ماه بعد زایمانم کلی بقایا تو شکمم مونده بود دوماه از این دکتر ب اون دکتر تا اونا دفع بشه

خدا نصیب هیچکس نکنه ده برابر زایمانه درد و سختی

آثارشم تا ابد باهاته

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
میدونی چیه به خاطر بی بی چک و بعد عیننن شکلای تو نت هستتا حالا اینجوری نشده بودمولی خدا کنه نباشه بچ ...

وقتی آزمایش دادی منفی بوده پس  نمیتونه بچه باشه..

بی بی چک خطا خیلی داره.. 

سقط خیلی سخته حتی میگن از زایمانم سختره 

من بچه هشت ماهه تو شکمم ایست قلبی کرد و مردبچه اولم ۹ ماهش بود دومی رو ناخواسته باردار شدمتو شیردهی ...

خدا کمکتون کنه خیلی سخته 😢

وقتی آزمایش دادی منفی بوده پس نمیتونه بچه باشه..بی بی چک خطا خیلی داره.. سقط خیلی سخته حتی میگن از ...

اره من درد آنچنان نداشتم ولی بازم میرم دکتر ببینم چی میگه