2777
2789
عنوان

با سروصورت خونی اومد بچه رو داد بغلم و رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 412 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
یکی از اشناهای ما ساقی مواده انقددددر پولدااااره که نگو همین الان میتونه همه ما رو بخره

دو تا رو هم من میشناسم  هردوشون تصادف کردن زن و یه  بچه در جا مرد یه بچه هم بی حرکت تو رختخواب. دودمانشون به معنای واقعی به باد رفت

2804
یکی از اشناهای ما ساقی مواده انقددددر پولدااااره که نگو همین الان میتونه همه ما رو بخره

دنیا اینجوری نمیمونه

یه روز همه چی برعکس میشه اونوقت برو حال روزشو ببین

حق الله بخشیده میشه

حق الناس نه

این دنیا جواب نده

قیامت پاش گیره

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

2805
مطمعنم یه بلایی سرش اومده یا کلا گذاشته رفته بچه اش رو هم نمیخواد وگرنه هر مادری حتی سر مرگ باشه اول ...

خوب وقتی سرو صورتش خونی هست کتک خورده کجا،بچه رو ببره ،شاید اصلا خانوادش تو این شهر نباشن بد بخت بچش رو داده دست همسایه تو خیابون که نگذاشته 

2801