2777
2789
عنوان

با سروصورت خونی اومد بچه رو داد بغلم و رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 5535 بازدید | 416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا لعنت کنه اونایی رو که مواد میدن دست جوونای مردم 

زندگیا رو به گند کشیدن

شوهر بدبخت شد

زن بدبخت شد

بچه بغل استارترم بدبخت شد

الهی که تا روز قیامت یه روز خوش نبینه هر کی خرید و فروش مواد میکنه

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 مو بعضی وقتا کانالُم عوض مِره ، مِزِنُم تو فاز مِشدَی😎اینقدر این اسرائیل رِ بزرگش نُکُنن، مو هر روز که مُرُم سرکار، به اندازه کل مساحت تلاویو پیاده روی مُکنُم، همینقدر کوچیکَ😂

2803
2804
خدا لعنت کنه اونایی رو که مواد میدن دست جوونای مردم زندگیا رو به گند کشیدنشوهر بدبخت شدزن بدبخت شدبچ ...

یکی از اشناهای ما ساقی مواده انقددددر پولدااااره که نگو همین الان میتونه همه ما رو بخره 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
2805

مطمعنم یه بلایی سرش اومده یا کلا گذاشته رفته بچه اش رو هم نمیخواد 

وگرنه هر مادری حتی سر مرگ باشه اول بچشو نجات میده نه اینکه بسپاره دست کسی و‌بره 

حتی اگه خونه باباش رفته تا الان ده بار باید میومد سراغ بچه اش

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برساقی و قاچاقچی لعنت خونشون خراب شه...بر همنشین بد لعنت....اسی بچه رو نگه دار به هیشکی هیچی نگو...خ ...

خدا لعنت کنه بر هر کی مواد میفروشه ‌و میکشه توی محله مادرشوهرم خانمیو واسه فروش شیشه و تریاک گرفتن با سند اومد بیرون باز دوباره میفروشه تازه شریکم گرفته روز به روز پرروتر میشن عوضیا

2801