2777
2789
عنوان

بارداری با pcos

254 بازدید | 55 پست

سلام دوستان کسی با pco باردار شده ؟ حتی با کمک دارو هایی مثل لتروزول و امپول اچ ام جی و اچ سی جی

بعد بارداری حتما باید شیاف پروژسترون استفاده کنیم خطر سقط نباشه؟ منظورم اینه متوجه شدیم بارداریم خیلی زود باید بریم دکتر تحت مراقبت؟  

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد. مثل بقیه بارداری عادی هست

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد. مثل بقیه بارداری عادی هست

همش با خودم میگم تخمدان های من میتونستن درست حسابی هورمون بسازن که با زور دارو تخمک گذاری نمیکردم نکنه نتونن درست نگهداری کنن

شما این مشکلو داشتین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش با خودم میگم تخمدان های من میتونستن درست حسابی هورمون بسازن که با زور دارو تخمک گذاری نمیکردم نک ...

نه گلم الان اکثریت این مشکل دارن. فقط خود باردار شدن یه مقدار سخته. مگر نه وقتی باردار شدی دیگه هیچ مشکلی نداری. تو بارداری رحم هست که بچه رو نگه میداره که اونم ربطی به pcos نداره

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
2803
نه گلم الان اکثریت این مشکل دارن. فقط خود باردار شدن یه مقدار سخته. مگر نه وقتی باردار شدی دیگه هیچ ...

داشتم در مورد خونریزی لانه گزینی سرچ میکردم تو پست های قبلی نی نی سایت دیدم بعضیا گفتن باید شیاف پروژسترون استفاده بشه تا شقط نشه نگران شدم

نه گلم الان اکثریت این مشکل دارن. فقط خود باردار شدن یه مقدار سخته. مگر نه وقتی باردار شدی دیگه هیچ ...

پریشب به قطره خون صورتی اومد که بعدش موند قهوه ای شد خوشحال شدم که لانه گزینی شده بعدش دیشب یکم دیگه قهوه ای اومد لکه بود ولی شبیه لکه هایی که همیشه داشتم گفتم پس شاید پریودم داره جلو میفته که سرچ کردم دیدم امپول اچ سی جی عقب میندازه دوباره امیدوار شدم داره لانه گزینی میشه 

اگه امروز دوباره بیاد طبیعیه انگار میگن دوسه روز میاد بعدش ایشالله قطع بشه سریع میرم دکتر 

خواستم تجربه شمارو بدونم کار دیگه ای نیازه بکنم

داشتم در مورد خونریزی لانه گزینی سرچ میکردم تو پست های قبلی نی نی سایت دیدم بعضیا گفتن باید شیاف پرو ...

خب اونا حتما خونریزی داشتن شیاف میزارن که بچه سقط نشه. من خودم پلی کیستیکم بدون دارو دو بار باردار شدم هیچ مشکلی هم نداشتم نه خونریزی نه هیچی

خب اونا حتما خونریزی داشتن شیاف میزارن که بچه سقط نشه. من خودم پلی کیستیکم بدون دارو دو بار باردار ش ...

شما پریودیتون چطور بود؟ من قبل موعد چند روز لکه بینی قهوه ای داشتم بعد دوسه روز خونریزی اصلی دوباره تا چند روز لکه بینی فهوهای حالا این لکه ها نمیدونم مال لانه گزینی بود زا همیشگی ها

2804
خب اونا حتما خونریزی داشتن شیاف میزارن که بچه سقط نشه. من خودم پلی کیستیکم بدون دارو دو بار باردار ش ...

خداروشکر خدا بچه هاتو حفظ کنه عزیزم خیال منم یکم راحت شد 

فقط لطفا بگید پریود هاتون چطوری بود مثلا پیش میومد وسط ماه سر استرس لکه بینی داشته باشید؟

پریشب به قطره خون صورتی اومد که بعدش موند قهوه ای شد خوشحال شدم که لانه گزینی شده بعدش دیشب یکم دیگه ...

من کلا لکه لانه گزینی نداشتم ولی شنیدم حالت خون آبه هست یکی دو روز هم بیشتر نیست و خیلی کمه حجمش. شما صبر کن چند روز از پریودت بگذره اگه نشدی تست بزن. ایشالا که مثبت باشه❤

به نطر شما این لکه های لانه گزینی بوده حالا؟ حالتون بد میشه عکسشونو نشون بدم؟ببخشید توروخدا از پیشنهادم 

به نطر شما این لکه های لانه گزینی بوده حالا؟ حالتون بد میشه عکسشونو نشون بدم؟ببخشید توروخدا از پیشنه ...

نه عزیزم من بد دل نیستم. بفرست

ولی خودم تا حالا نداشتم

2805
من کلا لکه لانه گزینی نداشتم ولی شنیدم حالت خون آبه هست یکی دو روز هم بیشتر نیست و خیلی کمه حجمش. شم ...

اولش میگفتم چرا پس من لکه بینی لانه گزینی ندارم حالا که لکه اومده نگرانم میگم چرا اومد نکنه داره سقط میشه

اولش میگفتم چرا پس من لکه بینی لانه گزینی ندارم حالا که لکه اومده نگرانم میگم چرا اومد نکنه داره سقط ...

اول باید مشخص بشه باردار هستی یا نه. شایدم پریودت میخاد شروع بشه. فعلا چاره ای جز صبر نیس گلم. اگه ادامه پیدا کرد که یعنی داری پریود میشی. اگه نه که تست بزن

2801