2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۲۰ سال پیش طلا کم کردم 

هر روز به نرخ روز ضرری که کردم  رو حساب میکنم و غصه میخورم😂😂😂

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من ۷۰ گرم طلا بدون هیچ چیزی دادم به کسی اونم دیگه برنگردوند بهم سه سال پیش 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
خاک قرمز و ماسه 60 به 40

خاک رُس هم میگن خیلی خوبه😅😅😅

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم

با این وضع گرونی سعی میکنم طلا استفاده نکنم بعلاوه یجای محکمو مطمعنم بزارمشون

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من ۷۰ گرم طلا بدون هیچ چیزی دادم به کسی اونم دیگه برنگردوند بهم سه سال پیش

بعد شما هیچ کاری نکردین؟

دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
یعنی چیزی حدود ۱۴۰ تومن پول با چوخ دادی بشین اینو بکش آروم ش🚬

چه جوری حساب کردی گرمی پنج تومنم باشه میشه پنجاه میلیون

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

یه دستبند و انگشتر تقریبا ۱۰ گرم گم کردم 

یه لنگه گوشواره ۳ گرم هم گم کردم تا الان بهشون فکر نکرده بودم الان تاپیکتو دیدم یادم اومد 😂

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂