2777
2789
خدا نکنه همچین بلائی سرم بیاد با کلی سختی تونستم طلاهامو بخرمخدا بهت صبر بده اونم تو ابن گرونی طلا

حداقلش میگم ایشالا ک پیدا بشه چون خودم نیازدارم

اما اگرم نشد خداکنه دست یکی بیوفته ک مثل خودم ب پول نیاز داشته باشه ن یکی ک فک کنه دوهزار گیرش اومده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۰ سال پیش طلا کم کردم هر روز به نرخ روز ضرری که کردم رو حساب میکنم و غصه میخورم😂😂😂

😂😂هر روز لعنتی 

خودتو‌ پیر کردی که 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
بعد شما هیچ کاری نکردین؟

نه کاری نمیتونستم بکنم با رضایت دادم قرص الان میگه ندارم چیکار کنم ادم شکایت نیستم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
از خونه فامیل ما ۱۷۰ گرم طلا دزدیدن طلاهای خودش و دختراش چقدررر ناز و قشنگ بود طلاهاش

یا خدا چطور درد رفته تو خونه،طلاش کجا بوده ؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
چرا دادید؟

قرض میخواستدماشین بخره

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
غریبه ؟؟؟

نه عزیزم اشنا

اوووو من تو عمرم انقد طلا گم کردم. پنج سالگی یه لنگه گوشواره. پانزده سالگی یه پلاک. البته زنحیرشو نجات دادم فقط پلاکش رفت داخل راه آب حمام. دوباره دانشجو که بودم یه لنگه گوشواره. عقد کردم دستبند سرویسمو گم کردم. یعنی دزدیدن. و همین چند وقت پیش پشت گوشواره مو گم کردم رفت افتاد تو دسشویی

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.