2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا یه لحظه میایین در مورد جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما شغلتون چیه که وقت و حوصله دارین بیاین نی نی سایت

تاسیسات ساختمانیییی...

والا خیلی وقته نمیام بخدا امشب اومدم بخدا چند وقتیه ک ۱۰خابمممم

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
تاسیسات ساختمانیییی...والا خیلی وقته نمیام بخدا امشب اومدم بخدا چند وقتیه ک ۱۰خابمممم

حالا چرا قسم میخورید 

موفق باشید 

درطوفان زندگی باخدابودن،بهتر از ناخدا بودن است.اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنمون صلوات بفرست 🌹🌹
نمی‌دونم که اینم شانس منه

ببین خاهر گلم خودتو اذیت نکن ی دختر هر چقدر بتونه در  توانش باشه واسه خونه خودش وسیله میخره میبره...کمو ریادش اصلا مهم نیست بخداااا چرا خودتو اذیت میکنی 

حالا چرا قسم میخورید موفق باشید

نزدیک ی ماهه ساعت ۱۰ میخابم بعد امشب گفتم یکم بیام ببینم چی ب چیه ک شما سوال پرسیدی احساس کردم بیکارررم بخدا😂😂😂من رفتم بخابممم 

ممنون همچنین

خیلی نگرانم گلم میترسم ولی اره باید از اونا بخرم بندازم روش خوب میشه فقط فردا صبح زود میخواد بره خون ...

نه عزیزم نگران نباش نگاه نمیکنه مردا به جزئیات توجه نمیکنن نمیاد که کاور و روتختیو بزنه کنار شوهر من بعد٨سال زندگی نمیدونه جهیزیه چی داشتم الان هرچی میرم استفاده کنم میگه ازکجا آوردی میگم بابا مال جهیزیه س

اره

مردا از این اخلاقا ندارن تشک تختو وارسی کنن دیگه چیکار داره اون زیر چیه...یه اسپری دفع حشرات ساس و اینا از داروخانه بگیر اکثرا پرمترین دارن توشون بزن به تشک لااقل بیماری نگیرید دختر خوب

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
ببین خاهر گلم خودتو اذیت نکن ی دختر هر چقدر بتونه در توانش باشه واسه خونه خودش وسیله میخره میبره... ...

آخه میترسم بگه تشک کهنه هریدی

خب که چی مثلا ؟!«»
نه عزیزم نگران نباش نگاه نمیکنه مردا به جزئیات توجه نمیکنن نمیاد که کاور و روتختیو بزنه کنار شوهر من ...

شوهر من ریز بینه متاسفانه امیدوارم نگاه نکنه سه کاپر تشک بخرم بندازم روش

خب که چی مثلا ؟!«»
نه عزیزم نگران نباش نگاه نمیکنه مردا به جزئیات توجه نمیکنن نمیاد که کاور و روتختیو بزنه کنار شوهر من ...

شوهر من ریز بینه متاسفانه امیدوارم نگاه نکنه که کاور تشک بخرم بندازم روش

خب که چی مثلا ؟!«»
اگه بگه چی بگم تا صبح نخوابیدم

بگو توانم همین قدر بوده طرف زن نمیگیره ک جهیزیش کامل کامل باشه هر کسی در حد توانش میخره اگه داشته باشی ک واسه خونه ت بهترین چیزارو میگیری درسته...اگرم آقا خاست چیزی بگه بره خودش بخره والا