2777
2789
عنوان

شوهر ولخرج من😁

184 بازدید | 13 پست

من خودم یکم خسیسم حتی برای خودم زورم میاد پولامو خیلی خرج کنم اما اون نه مثلا هر وقت دوتایی میریم بازار دست روی هرچی بذارم میگه برش دار حتی از پشت ویترین نگاه کنم سریع میگه بیا بریم داخل برش دار همه چی برام میخره موقعی هم که میریم رستوران همه چی مخلفات سفارش میده غذا اضافه میگیره ایشالا خدا نصیب همه دخترا شوهر ولخرج بکنه😄🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بخدا عین شوهرمن تاوقتی که داره فقط ولخرجی میکنه همین ظهریلحظه رفتیم‌بازار دوتاصندل دل لحظه برداشت یکی بخودش یکی به پسربزرگم‌ منم گفتم من وپسرکوچیکم دیگه هیچ هرچی هم گفت چی میخوای گفتم هیچی دیگه همجاهم تعطیل شد

2804

شوهر منم همین جور هست 

یعنی تو مسافرت به خدا 

تو راه به بستنی فروشی میرسیم میزنه کنار 

آش دوغ و غذا های محلی باشه 

پیاده میشه می‌خره 

مغازه باشه کلی تنقلات می‌خره 

دستم راستم رو سر همتون 🥲❤️🤝😂

2805