2777
2789
عنوان

خسته شد از دست ایرانسل

193 بازدید | 19 پست

هر روز پیام میفرسته روزی ۳ تا 

انقدر که اون منو دوست داره بهم پیام میده شوهرم نداره😅

چیکار کنم این پیاماش نیان؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

این فقط یک نوع از پیاماشه به طریقای دیگه هم هی پیام عاشقانه میفرسته   

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

رو بزن لغو پیامکهای تبلیغاتی

حسین عاقبت ب خیرااا♥                                                چی گفتی تو گوش زهیرااا♥                                             حب الحسین بگن بریرااا♥                                                  بردی دل از راهب دیرااا♥                               هجوم سائلان دور ضریح او مجابم کرد                           همه دیدند از او خیر و کسی نشنیده لا اینجا                                      امام رضا💚

2804
2805
امروز به من۱۰۰ گیگ نت رایگان داد ولی فقط یک روزه 😐😂

همینم خوبه همراه اول بهم دوشنبه سوری ده دقیقه مکالمه میده فقط 😂 برای همین ایرانسل رو بیشتر دوست دارم بهم پنج گیگ داده بود یک روزه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
منا پلیس فتا دوست داره همش پیام میده میگه تماس بگیرید 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ما بچه خوبی هستیم سالی یکبار میده 

به شما مشکوکه زیاد میده بگه حواسم بتون هست😅

2801