2777
2789

من شوهرم رو خیلی دوست دارما اما میبینم وقتی پولی رو از یه آشنای نزدیگ قرص بگیره دیگ بیخیال میشه و دیر پس میده  ولی از غریبه بگیره ذهنش مشغوله 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

من ک همسرم فوق العاده قدردان هستش 

البته خودمم چند سری بهش گفتم نیاز دارم حتی زبونی از حمایتهام تشکر کنی 😄😄😄

یعنی ما سعی می‌کنیم در مورد توقعاتمون حرف بزنیم و اینجوری ب مشکل نمیخوریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین بر شما...من همسرم برای خواهرش که کارمنده و اندازه شوهرم حقوق میگیره مدام پول میریزه.خواهرش متا ...

عزیزم شما حتما خیلی خیلی از خودگدشتگی کردین توی زندگی

مردا وقتی ببینن خانومشون خرج نداره اون پولو برای کس دیگه ای خرج میکنن شما شروع کن یواش یواش ازش پول بخواه از چیزای کوچیک شروع کن کم کم بیشترش کن خواسته هاتو دستوری نگو با لحن ملایم و توی زمان درست بیان کن

وقتی حقوق بهش دادن بگو بریم دور بزنیم ببرش طلا فروش بگو ی نگاه بندازیم بعد ی چیزی پسند کن که بدونی میتونه بخره ببرش تو مغازه به صاحب مغازه بگو بیاره وزنش کنه و اینکه قیمتش چقدره بعد اگه دیدی شوهرت گفت بخرش که کلی ذوق و تشکر کن و بخرش اگرم نخرید بعد که اومدین بیرون کلی از طلاعه تعریف کن و لگو دوسش داشتی تا توی فکر بیوفته برات بخره

فقط اصلا لجبازی نکن و نذار بفهمه سر قضیه خواهرش داری اینکارو میکنی

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
همه چی بستگی ب حال و احوالت و معرفت همسرت داره...اگه تو این یکسال حال و احوال دلت و زندگیت خوب بوده ...

تو این یه سال کلا چیزی از همسرم میخواستم مسافرت طلا گوشی در رفتن و .... با اینکه کل پولمو بهش داده بودم ولی بهم گفت خیلی بی معرفتی ...چون با زبونت درکم نمیکنی گفت پول نده بهم ولی با حرفا و کارات درکم کن سالی که گذشت وحشتناک بود برامون پر از غم و غصه 

کارش خوابیده و تو این دوسال هیچ پولی نداشتیم 

او هم خیلی اهل سورپرایز کردن نیست ...

میگه باید پول داشته باشم تا خرج کنم 

2803
عزیزم شما حتما خیلی خیلی از خودگدشتگی کردین توی زندگیمردا وقتی ببینن خانومشون خرج نداره اون پولو برا ...

الان من بخوام شروع کنم میبینم همسرم کلی قسط و بدهی داره ..... بهشم بگم میگه درک نمیکنی منو 

حالم از هر چی قسط و وامه به هم میخوره