2777
2789

شما چندتا اشتباه داشتی

اول باید پولتو نقد نگه نمیداشتی تبدیلش میکزدی به سکه و طلا تا از ارزش نیوفته

دومین اشتباهتون این بود که پولو به همسرتون دادین متاسفانه اکثر مردا قدردان نیستن و بعد یه مدت وظیفتون میشه کمک کردن و پول دادن

اشتباه بعدیتون این بود که گفتین پول خودتونه باید اگه میخواستین کمک کنین میگفتین پول پدر مادر یا برادرتونه که قرص گرفتین و بعدا باید پس بدین

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎
خواهرهام هربار که شوهرشون پول احتیاج درن میگن پول فلانیه طلاهاش رو میفروشه و موقع پس دادن باید همون ...

شوهرهاشون می دونن پول خواهراته

فلانی ها مگه دیوانه هستن هر وقت شوهر خواهرهات پول لازمن پول برسونن

چقدر ساده ای

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه

تا  دستش  باز شد   بگو   طلا یا ماشین  جاش بخره

هرگز قدردان  نیستد    

ما برای  آرامش  خانواده میکنیم

ولی اونها   بعد مدتی   میرن  تو  فاز اینکه   وظیفه تون بوده

نه عزیزم اشتباهی نکردی

تو برای دوام آرامش و زندگیتون این پول رو دادید 

زندگی مشترک اسمش رو خودشه و قراره باهم زندگیمون رو بسازیم 

هرکیم ک مینویسه اشتباه کردی از دید خودش و به نسبت شوهر خودش این حرفو میزنه!

شما باید به شوهر خودت نگا کنی و ببخشی

حالا اگه لیاقت داشت و دادی بهترین کار زندگیتو کردی خدا هم به زندگیتون برکت میده 

2803
2804

همه یکی نیستن دلت رو خالی نکن

اول زندگی تا قناعت نمیکردیم خونه دار و ماشین دار نمیشدیم الان هم ذره ذره برای خودت طلا بخر 

مگه اون کسب و کارش بگیره پولش رو جای دیگه میبره ؟ 

زندگی خودتونه دیگه باز طلا میخری

منم خیلی جاها بهش کمک کردم از پس اندازم ولی نگفتم برا خودمه گفتم از خانوادم قرض گرفتم اونم‌پس داده حتی برا خرید ماشین خونه مامانم طلا پس انداز داشتم که خبر نداشت خودش گفتم اونارو فروختن ازطرف خودشون براش ریختن اونم ماشینو به نامم زد پولم دوباره برگردوند من طلاهامو دوباره خریدم 

شما چندتا اشتباه داشتیاول باید پولتو نقد نگه نمیداشتی تبدیلش میکزدی به سکه و طلا تا از ارزش نیوفتهدو ...

آفرین بر شما...من همسرم برای خواهرش که کارمنده و اندازه شوهرم حقوق میگیره مدام پول میریزه.خواهرش متاهله.بنظرتون چکار کنم خیلی از این موضوع ناراحتم.براش شده وظیفه

2805

من شوهرم جونم هم بخواد بهش میدم 

چون وقتی مریض شدم و پول نیاز داشتم حاضر نشد من طلا بفروشم و ماشین زیر پاشو فروخت 

دو بار جراحی کردم 

یک ماه حتی معذرت میخوام تو دسشویی رفتن هم کمکم بود 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
2801