2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم زبان اصلا بازار کار خوبی نداره 

قبلنا خیلی دوست داشتم بخونم ولی منصرف شدم

علاقه ای به معاشرت با ادمای دگم و افراطی ندارم ! همونا که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این افرادی با احترام ممنون میشم اصلا با من مکالمه نکنی چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🌱🌸

2803
به نظرم زبان اصلا بازار کار خوبی نداره قبلنا خیلی دوست داشتم بخونم ولی منصرف شدم

من واقعا بین دوراهی بدی گیر کردم ،اینکه از دانشگاه انصراف دادم چون دچار آسیب جدی تو رشته ی ورزشیمو شدم و الان دو راه دارم یا بشینم خونه دوباره کنکور بخونم یا برم این رشته ی زبان😭😭۲۲سالمه

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

من یه عدد فارغ التحصیل رشته زبان از دانشگاه سراسری روزانه هستم.

الان قنادم😶🤐

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
من واقعا بین دوراهی بدی گیر کردم ،اینکه از دانشگاه انصراف دادم چون دچار آسیب جدی تو رشته ی ورزشیمو ش ...

بشین محکم واسه کنکور بخون

اگه تجربی هستی که کلی رشته ی خوب داره

اگه انسانی هستی هدف تو بذار فرهنگیان

علاقه ای به معاشرت با ادمای دگم و افراطی ندارم ! همونا که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این افرادی با احترام ممنون میشم اصلا با من مکالمه نکنی چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🌱🌸

2804
شیرین اما حسابی سنگین اگه سطح زبان خوبی نداری یا بعدا قصد ادامه دادن توی مسیر رشته نداری سمت ادبیات ...

کن زبانم فول فول نیست ولی از ترم اول چجوریه؟ شما ترم چندی؟ بنظرت پشیمون میشم؟ یا دوباره از اول بشینم شروع کنم برا کنکور؟ ۲۲سالمه

برای حل شدن مشکلاتم و سلامتی خودم و خانوادم  ی صلوات از ته دلت میفرستی؟ خدا عاقبت بخیرت کنه❤❤🥺

ببین اگه توی زبان سر رشته نداری ممکنه پشیمون بشی و حتی نتونی 

ما چقد انصرافی داشتیم همون ترم اول

چقد از شهرستانای دیگه اومده بودن با ذوق که سراسری قبول شدن اما نتونستن و انصراف دادن.

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
کن زبانم فول فول نیست ولی از ترم اول چجوریه؟ شما ترم چندی؟ بنظرت پشیمون میشم؟ یا دوباره از اول بشینم ...

زبانت باید حداقل متوسط باشه 

دانشگاه به دانشگاه فرق می‌کنه ممکن یه ترم براتون زبان بزارن بعد برن سراغ مطالب تخصصی 

ولی بعدش منابع حسابی سنگینه 

دریای رشته ادبیات فارسی رو دیدی؟ همونه ولی انگلیسی 

تحلیل شعر، عناصر ادبی و....

زبانت باید حداقل متوسط باشه دانشگاه به دانشگاه فرق می‌کنه ممکن یه ترم براتون زبان بزارن بعد برن سراغ ...

شما اگه ب عقب بر میکشتید تصمیمتون چی بود؟

2805
من رشتم مترجمی زبانه الان نمیخونم همسنیمبرا رشته من ک باید فول بلد باشی و روان صحبت کنی

واقعا موندم ،نمیدونم چکار کنم ،میگن برا ادبیات انگلیسی باید از ترم اول ایلس ۷ داشته باشی،درسته؟🥲

2801