2777
2789
عنوان

الان یه چیزی از مادرشوهرم یادم افتاد اعصابم خورد شد خداوکیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 35 پست

الان چرا از دستش عصبانی هستی 

چوب رفتارش رو خورده 

من اگه میبودم با خاطرش 😁 

البته  مادر شوهر منم شکمو هستش 😉

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
نه دیگ الان دوره ای نیست ک کسی جوجه ندیده باشه فقیر و پولدار همه خوردنحالا تو چرا انقد ب فکر اینی یو ...

من به فکر اون نیستم کلی گفتم

بیشتر از این ناراحتم که یه زن پنجاه ساله چرا باید اینطوری رفتار کنه؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شاید گرسنه بود من گرسنه بشم نیم پز نیم پزم باشه میخورم تعارف نکرده چون خب  جه تعارفی هس دیگ بجه ها یا هر کسی بخواد میگف فلانی سهم منم بده بخورم . ی زن ۵۰ سال هس شاید نمیتونه گرسنه بمونه عزیزم دلم واسش سوخت حتما هم دلش میخاست هم گرسنه بود

شاید گشنه بوده .. کلا آدم ها تو سن بالا خیلی حساس میشن و یه رفتار هایی انجام میدن که خیلی عجیبه .. 

به این فکر میکنم اگه منم پیر شدم و بقیه به خاطر کارایی که دست خودم نیست و از سر پیری انجام دادم مسخره ام کنن چی 

برای همین من احترامم میذارم که خدا یه کاری کنه در آینده احترام ببینم .. قابل درکه یه روزی ماهم پیر میشیم ... 

ولی ناراحت شدن شما و شوهر خواهرشوهرتون کاملا طبیعیه و حق دارین .. هم تفریح برای شما آخرش بد تموم شد هم مادر شوهرتون ... 

2803
خب عزیزم گرسنش بود؟ میگفت فلانی برو برام یه تیکه پنیر بخر بیار یکم نون پنیر بخورم تا غذا حاضر بشهواق ...

نه گلم چ سر گفتی گرسنه بود خواسته  غذاشو بخوره  اصلن شاید دوس دارم کلا خام بخور خب اختیارش دس خودش دیگ حالا مریض بشه نشه شده دیگ 

من به فکر اون نیستم کلی گفتمبیشتر از این ناراحتم که یه زن پنجاه ساله چرا باید اینطوری رفتار کنه؟

ولش حالا هرچی بوده تموم شده

شاید خیلی گشنه اش بوده

بعضیا هستن کلا غذا خوردنشون اونجوریه چیزیو دلشون بخواد ۱۰ مدل بهترین غذایی ک بیارن جلوش بازم همون غذایی ک خودش دلش میخواد راضیش میکنه و باید اونو بخورن

یه جوری میگید ۵۰ ساااال 

۸۰ ،۹۰ ساله که نبوده 

همچین سن بالایی نیست 

حالا شاید توان صبر کردن نداره  

وگرنه سنش بالا نیست که 🤔

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
2804

ولی با گوشت خام آدم چیزی نمیشه ها.  و الا همون کباب پخته  هم چون چند ساعت تو آب نپخته یه مقدار خام به حساب میاد. 

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
یه جوری میگید ۵۰ ساااال ۸۰ ،۹۰ ساله که نبوده همچین سن بالایی نیست حالا شاید توان صبر کردن نداره وگر ...

من منظورم از سن بالا فقط عددش نیست

منظورم اینه که تو اون جمع از همه ی ما بزرگتر بوده و مسلما باید رفتار بهتری داشته باشه

خب اگه گرسنش بود بهمون میگفت فلانی برو برام از سوپری یه چیزی بگیر بیار بخورم تا غذا حاضر بشه

بعدشم اینایی که میگن خام خوار خام خوار تو فرهنگ ما این چیزا نیست متاسفانه ، دامادشون کم مونده بود بهش بگه جلوی شکمتو نگه میداشتی تا وقتی که بپزه دیگه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊
2805
واقعا ناراحت اینیبنظرم روی خودت و زندگیت زوم کنو اون زن پنجاه ساله رو هم بذار هر جوری که میخواد زندگ ...

آره خب متاسفانه ناراحت میشم وقتی این رفتار هارو میبینم

بخاطر همین دلم نمیخواد باهاشون جایی برم

من نمیگم من و خانوادم کامل هستیم نه هیچکس کامل نیست ولی حداقل جلو بقیه جوری رفتار میکنیم که شعور و شخصیتمون حفظ بشه

تا سوپر چقد فاصله بود؟

ما داخل یه باغ بودیم که تقریبا با ماشین ده دقیقه تا سوپری راه بود

اگه به پسر خواهرشوهرم میگفت اون قطعاً با دوچرخه می‌رفت سریع هم می‌رسید

کلا ذاتا جوریه که عین ندید پدید ها رفتار می‌کنه

2801