سلام.من چندسالی میشه عروسی کردم بعد یه خاله ی شوهرم مارو اصلا پاگشااینانکرد.بااینکه رسم داریم خانوادگی.حالا الان بچه ی خودش عروسی کرده و مادر شوهرم پاگشاش کرد(توپرانتز که شوهرم ب مامانش زنگ زد و گفت اونا دعوت نکردن تو چرا میخای کنی و اونم ناراحت شده بود و گفته که یتیمه و ..)خلاصه دعوتش کرده چندوقت پیش.حالا من الان فهمیدم خیلیییی هم بهم برخورده ولی نمیدونم چه واکنشی ب مادرشوهرم نشون بدم؟
چیزی نگو شما عروسی ایشون خواهرش خیلی متفاوته ..مهم نباشه دعوت نکرده که نکرده بخاطر این چیزای بی ارزش کدورت بوجود نیار بینتون که بیشتر از همه شوهر اذیت شه.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من عروسم ولی پسرش چی؟خواهرزاده از پسر عزیزتر نیست که اخه.بعدشم اخه شوهرمم بش گفت دعوت نکن🥲
ایشون که مادرشوهرته فکر میکنه شما گفتی به پسرش در اصل شما پرش کردی ..اهمیت نده خودتو این وسط چیز نکن به مادرشوهره نقطه ضعفتو نشون بدی از همین راه اذیتتون کنه