2777
2789
عنوان

شماعم مث من وسواس اینشکلی دارید

139 بازدید | 21 پست

قاشق خیس رو اصن نمیتونم استفاده کنم،همچنین لیوان خیس

مهمون ک میاد خونمون تا دوروز سمت قاشقای شسته شده اونا نمیرم،از یجای جدا قاشق برمیدارم،ی لحظه تصور میکنم اونا خوردن اینو😐💔

بعضی وقتا ظروفی رو ک استفاده میکنم بو میکنم،این دائمی نیست اما خب هر از گاهی قبلش بو میکنم🙁خودمم ک ظرف شستنی باید صدبار کف بزنم...اها راستی ظرفارو با دستکش میتونم بشورم،چون اگر دستم با ظرف و محتویاتش تماس مستقیم داشته باشه یطوری میشم یهو😂😂😂مرغ رو هم باید نایلون دستم کنم بعد خورد کنم

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا من دهنی خانوادمم میخورم 😑😂

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
2803
نه اصلا من دهنی خانوادمم میخورم 😑😂

منم دهنیشونو بعضی وقتا میخورم

اما اینارو واقعا نمیتونم تحمل کنم😂😂😂😂

2804
نهسعی کن تا وسواست کمه کنترلش کنی، به زورم که شده برو سمت قاشق خیس و استفاده کن وگرنه وسواست شدید می ...

یکی دوبارم ک انجام بدم بعدش برمیگردم ب ورژن قبلیم

میرم شهرستان مثلا،اونجا اگر ببینم سینک کثیفه یا قبلش یکی دوبار لیوانا بو بده،دیگ با دست اب میخورم کلا😂😂😂

حلا من این مشکلات ندارم فقط مشکلم اینه بند رختو چندبار اب میریزم بعد لباس میندازم

😂😂😂😂😂من فعلا لباس نمیشورم،اگر شروع کنم ب شستن شاید اینم ظاهر شه😂😂

وسواس خیلی بده منم مدل دیگه اش رو دارم کلا عذابه سعی کن کمش کنی و کم کم از بین ببری میدونم خیلیی سخت ...

حالا یجایی بری ک رودروایسی داشته باشی،کلا تو عذابی انگار

اها این اخلاقم دارم،اصن تو سرویس بهداشتی خونه کس دیگه نمیتونم برم😂😂من یادم نمیاد جز خونه خودمون و خونه مامانبزرگم(اونم چون یهو دوهفته میریم) جای دیگه دستشویی رفته باشم چند سال اخیر😂😂😂😂

2805

منم روی دست زدن به مرغ و ماهی و ... بدون دستکش + بو خیلی حساسم به منم میگن وسواسی ولی خب دیگه همینم از کرونا به بعد حساسیتم خیلی بیشتر شد هنوزم مثل اون موقع کسی بیاد خونمون یا خودم بیرون برم و بیام همچنان الکل به دستم . لباسام بعد هربار بیرون رفتن و اومدن سریع میره تو ماشین . لباس نو بخرم تا نشورم نمپوشم . مثال زیاده خلاصه 

منم روی دست زدن به مرغ و ماهی و ... بدون دستکش + بو خیلی حساسم به منم میگن وسواسی ولی خب دیگه همینم ...

اصن دستم با بافت خام مرغ تماس پیدا میکنه یطوری میشم😂من گیرم رو ظرف و ظروفه،با لباس اینا اوکیم😄

اصن دستم با بافت خام مرغ تماس پیدا میکنه یطوری میشم😂من گیرم رو ظرف و ظروفه،با لباس اینا اوکیم😄

من متاهل نیستم و با خانواده زندگی میکنم ولی مامانم یه وقتایی از دست همین وسواسی هام کلافه میشه 😂 ولی واقعا عادت کردم اگر انجام ندم در بهترین حالت عصبی میشم و در بدترین حالت مریض میشم 

من برای مثال حتی حموم رفتنم هم طولانیه اصلا یه وضعی شدم که فقط خودم ازش لذت میبرم 😂😂😂

2801