2777
2789
نه عزیزم ما ناهار هم اونجا بودیم میشه گفت حس راحتی وجود نداشت پوشش رو نمیگم رفتاری بیشتر منظورمه.مثل ...

خب شما شوخی میکردی میخندیدی باور کن کسی کاری به این مسائل پیش پا افتاده نداره ولی به هرحال هر کسی یه نظری داره دیگه دیدگاه شما هم اینجور بوده نسبت به این شهر 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

عشق لاتی اند یقه باز سبیل و قهوه خونه و قلیون

و بعضا کفتر باز و... 😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه تصور این چنینی نسبت به قم دارم، خیلی هم سفر کردما، البته اینم بگم که خیلی جاهای دیگه قم رو به غیر حرم نگشتم ولی یه حس بسته بودن بهم میداد همیشه تا جایی که فکر میکردم اصلا کافی شاپ نداره

، از اونجایی که چند وقته دیگه برای یه کاری باید حدود 2 ماه بیام تو اون طرفا زندگی کنم رفتم یه کم گشت و گذار کردم تو نت درباره شهر قم و کافه رستوراناش و...، دیدم نه اونطورام نیست، یه چیزایی داره😅

خلاصه به نظرم همه نوع فکر و فرهنگی داره که ظاهرا توسط ماها کشف نشده ولی نه این که نباشه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
و بعضا کفتر باز و... 😂

🤦🏼😂😂😂وای

هنوز محله های قم رو ندیدن هر محله مخصوص به قشره

قمی ها فقط آذر و چارمندون 

و فراری از نیروگاه و شیخ آباد 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2803
منم یه تصور این چنینی نسبت به قم دارم، خیلی هم سفر کردما، البته اینم بگم که خیلی جاهای دیگه قم رو به ...

تنها چیزی که فراوونه کافی شاپه فقط تو محله خودمون بالای پنجاه تا کافه هست😂

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

منم یه تصور این چنینی نسبت به قم دارم، خیلی هم سفر کردما، البته اینم بگم که خیلی جاهای دیگه قم رو به ...

بله خللی جاهای تفریحی داره

مترو هم داره افتتاح میشه 

کلی باغ داره و پارک های آبی و کافی شاپ و..

دید غیر قمی ها هنوز قم رو فقط جمکران  و حرم می‌دونه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب پوشش قم از قدیم بسته تر بوده الان خیلی راحت شدن ولی زمان مدرسه ما اصلا بی چادر نداشتیم حتی دخترای ...

بخدا باورت نمیشه رفتیم رستوران ،پستای قبلم‌گفتم من حالا کاری ندارم که همیشه تیپم چجوریه ولی قم اومدنم فقط و فقط دلیلش نذرم بود یه مانتو ساده پوشیدم قیافمم انقد گریه کرده بودم هیچی به ادمیزاد نمیخورد یه صورت پف کرده بی ارایش.بعد یه تولد اومدن گرفتن همه پیر و جوون و مرد و زن همه ظاهر ها مذهبی نه دستی زدن نه تولد مبارکی چهارتا عکس گرفتن و غذا تو سکوت تا اینجاش به‌ما ربطی نداشت .بعد به خانواده اومد با چندتا بچه که سر بچه ی دوسالشونم روسری بسته بودن اینشم به ما ربطی نداشت و اوکی بودیم بعد من یکم دخترمو ناز کردم باهاش بازی کردم خندیدم دیدم خانوم میز کناری رفت رو‌ حالت چپ چپ نگاه کردن دیگه تو سکوت و سنگینی نشستیم غذا خوردیم بعد موزیک گذاشتن اقای همون خانوم رفت گفت قطعش کنید نه شهادتی بود نه اذانی بود دیگه واقعا رد دادم .اینکه بخوام برم زیارت که دیگه نمیرم قربون حرم برم از دور سلام‌میدم ولی جالب بود برام جاهایی داره که اینجوری نباشه

تنها چیزی که فراوونه کافی شاپه فقط تو محله خودمون بالای پنجاه تا کافه هست😂

خیلی هم عالی،تازه اون چیزایی که دیدم قیمتاشم خوب بودن به نسبت👍🏻 😂

2804
هنوز فکر میکنن قم ۱۰۰ سال پیشه . و همه هم آخوندن 😐😂 من رفته بودم مشهد و اصفهان بیشتر آخوند دیدم تا ...

قم پر آخوند خانم مذهبی هم زیاد داره

تابستون رفتم بعضی از خانما جلو دهنشون و هم میگرفتن

بگو یعنی چی مثلا

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

بله خللی جاهای تفریحی دارهمترو هم داره افتتاح میشه کلی باغ داره و پارک های آبی و کافی شاپ و..دید غیر ...

بله دقیقا چوت اکثرا همه به نیت زیارت اومدن و رفتن و فرصت دیدن مناطق دیگه نبوده، ان شاء الله روز به روز پیشرفت میکنه و از نظر جنبه های دیگه هم گردشگری میشه

قمم شد جا هرچیم هولو لاشی اونجاس

چه بی ادب 

2805
قم پر آخوند خانم مذهبی هم زیاد دارهتابستون رفتم بعضی از خانما جلو دهنشون و هم میگرفتنبگو یعنی چی مثل ...

بودن آخوند و افراد محجبه نشانه بد بودن شهر نیست 

فرهنگ پوشش اون شهره 

قم پر آخوند خانم مذهبی هم زیاد دارهتابستون رفتم بعضی از خانما جلو دهنشون و هم میگرفتنبگو یعنی چی مثل ...

تجربه ی من که وحشتناک بود حالا دوستان چیز دیگه ای میگن لابد اینجوری نیست که ما دیدیم

2801