2777
2789
چون اتفاقای ناجور معمولا نصف شبا میوفته 😀 مثلا یه دزد تو روز روشن جلو صد تا آدم می‌ره دزدی؟

منظورم اینه الان نصف شب چرا دراز نکشیده یا چرا جلوی پنجره رو نگاه میکنه که بیرونو ببینه من اینو میگم وگرنه معلوم شب ابستن حوادث بیشتری هست

بچه ها من از ترسم‌نمیتونم برم دسشویی

نزدیک پنجره هم نمیتونم بشم ک نکنه منو ببینه 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان تو دسشویی پیام میزارم 😂 

از ترسم با گوشی اومدم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
2803
بخدا من تو جریان اون تاپیک ک گفتی نیستم اصلا نمیدونم جریان چی بود؟من همینجوری فک کردم تیر برقه گقتم ...

عزیزم نمیگم شما دروغ میگی فقط چون خودم دراز کشیدم برام سوال بود❤

اره میره دزدی تو روز روشن این همه شیشه ماشین میشکنن گوشی ها میدزدن کیف میدزدن الان دیگه برای دزدها ش ...

خب آره ولی نصف شبا بیشتره با خیال راحت تر همه غلطی میکنن 

مخصوصا دزدی از توی خونه ها 

منظورم اینه الان نصف شب چرا دراز نکشیده یا چرا جلوی پنجره رو نگاه میکنه که بیرونو ببینه من اینو میگم ...

وافعا از دور جلب توجه کرد 

عزیزم نمیگم شما دروغ میگی فقط چون خودم دراز کشیدم برام سوال بود❤

منم دراز کشیده بودم پاشدم مسواک بزنم دیدمش 

2804
بچه ها من از ترسم‌نمیتونم برم دسشویینزدیک پنجره هم نمیتونم بشم ک نکنه منو ببینه

عزیزم یک تاپیک بود چندوقت پیش زنه قهر کرده بود رفته بود تو اتاق در قفل کرده بود بعد شدید جیشش میگیره پسرش همراهش بود تو یک لیوان یکبار مصرف پسرش جیش میکنه خودش میکفت چیکا. کنم تاپیک زده بود جیش دارم یکی گفت برو تو بالکن خونت که تو اتاقت در داره یکی گفت تو لیوان دیکه یکی گفت بیا دستمو میارم بجیش هرکی یک چیزی میگفت الان حکایت شما همونه

2805
عزیزم یک تاپیک بود چندوقت پیش زنه قهر کرده بود رفته بود تو اتاق در قفل کرده بود بعد شدید جیشش میگیره ...

قرار بود برم شیاف بزارم بعد دسشویی و کرم بزنم و...

خدا لعنتش کنه از ترسم نتونستم برم پذیرایی اینا رو بردارم بزارم 

2801