فک کنم یه ساعتی هس ک فقط یه جا میخکوب شده و تعادل نداره اصلا نمیتونه وایسته
خییییییییلی میترسممممممم نمیدونم چیکار کنم
خودم کم بدبختی دارم فکر اینم افتاده رو سرم قلب درد گرفتم بخدا🥲
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایی چرا همتون نصف شبی از پنجرتون بیرونو نگاه میکنید یکی قانل میگیره تامیک میزنه یکی ادم مشکوک میبی ...
بخدا من تو جریان اون تاپیک ک گفتی نیستم
اصلا نمیدونم جریان چی بود؟
من همینجوری فک کردم تیر برقه گقتم شاید جدبد گذاشتن
بعد دیدم تکون نمیخوره اصلا اصلا اصلا بعد یه دیقه زل زدن از نزدیک فهمیدم ادمه
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چون اتفاقای ناجور معمولا نصف شبا میوفته 😀 مثلا یه دزد تو روز روشن جلو صد تا آدم میره دزدی؟
اره میره دزدی تو روز روشن این همه شیشه ماشین میشکنن گوشی ها میدزدن کیف میدزدن الان دیگه برای دزدها شهرام بهرام نداره گشنه موندن بی مواد موندن هرساعتی دزدی میکنن