فک کنم یه ساعتی هس ک فقط یه جا میخکوب شده و تعادل نداره اصلا نمیتونه وایسته
خییییییییلی میترسممممممم نمیدونم چیکار کنم
خودم کم بدبختی دارم فکر اینم افتاده رو سرم قلب درد گرفتم بخدا🥲
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عشق زندگیم منم خونه تنهام کسی ندارم دوازده ساله تنها بدون کسی اخرهفته ها دخملم میره خونه فک وفا ...
تو هم برام بخون
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
یه مورد دیگه هم خالم تعریف میکرد که سر کوچشون یه پیکان بوده ، راننده مشکوک بوده بعد یه بیست دقیقه نیم ساعتی میره صندلی عقب ماشین رو باز میکنه و یه کارایی میکرده
خالم زنگ میزنه ۱۱۰ و مامور میاد
و مشخص میشه اون اقا داشته تو تاریکی مواد جاساز میکرده