2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عشق زندگیم منم خونه تنهام کسی ندارم دوازده ساله تنها بدون کسی اخرهفته ها دخملم میره خونه فک وفا ...

تو هم برام بخون

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
2803
وای تا ب اخر برسم بچم افتاددددددددد

یه مورد دیگه هم خالم تعریف میکرد که سر کوچشون یه پیکان بوده ، راننده مشکوک بوده بعد یه بیست دقیقه نیم ساعتی می‌ره صندلی عقب ماشین رو باز می‌کنه و یه کارایی میکرده

خالم زنگ میزنه ۱۱۰ و مامور میاد 

و مشخص میشه اون اقا داشته تو تاریکی مواد جاساز می‌کرده 

2804
یه مورد دیگه هم خالم تعریف میکرد که سر کوچشون یه پیکان بوده ، راننده مشکوک بوده بعد یه بیست دقیقه نی ...

💔وای یجور پیش میری که ادم تا کلمه اخرو نخونه فک میکنه جنازه جاساز میکرده

بیا نویسنده ژانر ترسناک شو

.

2805
نترس هیچی نیست حتما گیجه اونجا وایستاده ماهستیم اینجا فکر نکن سرت گرم میشه فراموش میکنی نگاه نکن اون ...

یه نگاه ریز کردم ندیدمش دیگه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
اسی اگ نمیخوای یه حرکتی کنی بگیر بخواب

چ حرکتزپی

2801