2777
2789
من خودمم یه پسر سه ساله دارم مثل چی برای زندگیم تلاش کردم پا به پای شوهرم کار کردم ولی اخر دعوامون م ...

بمیرم عزیزم

از خدا معجزه بخواه

کمتر بچه به بغل اشک بریز

همچین مواقع بغلش کن و برو بیرون هواخوری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سن کمی داشتم توی بارداری اذیت بودم ولی چیزی نمی گفتم مادر نداشتم کمکم کنه، مادرشوهرم پیشم بود آدم بدی نیست اما توی خونه تکونی عیدم ی کمک نداد برعکس الان که همش میره خونه دخترش کاراشو می‌کنه.

به خدا از درد و خونریزی شب عید زایمان کردم، ترسم از بچه داری بلد نبودنم بود ولی میدونستم هیچ کس کمکم نمیکنه برای بچه داری چون خارسوم همش میگفت دو روز بعد زایمانت باید پاشی چون من طبیعی بودم و خواهرشوهرام سزارین خیلی بعد زایمان سرکوفت شنیدم

من درگیر بچه و دردام بودم و خواهر کوچیکم با زبون روزه غذا میپخت و از مهمونام پذیرایی میکرد چند بار حالش بد شد بهش گفتم یا روزه نگیر یا دیگه نیا کمکم

به قرآن هنوز بچم یک ماه نشده بود شوهرم کرونا گرفت با درد و خونریزی برای خودمون غذا و برای اون سوپ میپختم یادم نمیره همون موقع شبای قدر بود و شوهرم یکی دوهفته برای همین کرونا آزمون جدابود و من شبا که بچه گربه میکرد و بیدار بود با دعایی که از حسینیه میومد گریه میکردم 

این ی گوشه از دردسرهایی بود که برای بچم به جون خریدم

اول اینکه هیچ کس تاکید میکنم هیچ کس مثل مادر دلسوز نیست

دوم اگه درد زایمان کشیدی و بعد بچه را بغل کردی و شیرینی بغل کردن و چشیدی بعد بازم همین نظرو داشتی برو دکتر

سوم خود بچه داری سختی داره ولی جدا شدن با بچه بهتر از این که عذاب وجدان چند سال مغزتو بخوره

دعا میکنم از برکت قدم این بچه هم زندگی و هم شوهرت زیر و رو بشه 

ان شاء الله

2803

حس مادرانه که جای خودشو داره، اما از یه طرف دیگم که به قضیه نگاه کنی یه مرد چقدر میتونه کثیف باشه که زن حاملشو زجر بده عذاب بده اذیتش کنه تاجایی که اون زن بچه رو نخاد فقط بخاطر اینکه بچه ی اون ادمه، درسته بچه فرشته اس پاک و معصومه،،، اما اون زن با هرنگاه یاد اون ادم میفته،، شاید بشه بهش حق داد

حواست باشه خانم محترم هر نظری بدی که اونو متقاعد کنی این کار وحشتناک را بکنه تا آخرش تو همه گناه هاش ...

این همه بچه پدر مادراشون مردن جدا شدن پس همه شون خودکشی کردن شاید سرنوشت این بچه هم اینه که خدا براش نوشته تو از خدا ک بالاتر نیستی شاید این یچه یه بچه موفق بشه از کجا میدونی خدای اون بچه هم هس این خانم بنده خدا شاید نتونه این زندگی رو تحمل کنه این خانم فردا خودکشی کنه شما هم در گناهش شریکی

این همه بچه پدر مادراشون مردن جدا شدن پس همه شون خودکشی کردن شاید سرنوشت این بچه هم اینه که خدا براش ...

تموم اون بچه یه خلا دارن چه فوت کرده چه جدا شده باشن حتی موفق بشن اخرش نرمال نیستند 

2804
خاک تو سر اونی که این کارو میکنه اون دیگه آدم نیست حیوونهوالا حیوونم بچشو ول نمیکنه اونم نوزاااد یا ...

قبول که هر کی بچه بیاره باید مسئولیتش رو هم بپذیرد. اما بمحض زایمان جدا بشه بهتر از اینکه بعد از یکی دوسال که بچه به مادر وابسته شده و تو محیط پرتنش و بین دعواهای پدر مادر بوده بیان از هم جدابشن فعلا هم که قانون بچه رو به پدر میده مگر در موارد خاص اون موقع جدا شدن از مادر واسه بچه خیلی دردناکتر ه

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵

یه خانواده مطمئن پیدا کن که آدم باشن روانشون سالم باشه بچه رو بده به اونا بزرگ کنن

بچه گناهی نداره که وسیله زجر کشیدن باباش بشه چون مادرشو اذیت کرده 

از شوهرت بدت میاد یه جور دیگه ازش انتقام بگیر 

مگه بچه اسباب بازیه بدی بهش که اذیت شه!!!!!

بعد همین بچه روح و روانش طوری بهم میریزه که دیگه هیچ جوری نمیشه کنترلش کرد 

بده به یه خانواده خوب حداقل سالم بزرگ بشه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
بله دلم میاد...نمیدونی چی کشیدم که بگی حق دارم یا نه...

باشه رها کن...وقتی تو دلت برای بچه ت نسوزه چرا دل بقیه بسوزه

موفق باشی

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

2805
کاش اون دومی رو نمیگفتیمردم براش😭

خودم چند روز پیش فهمیدم اصلا یه حالیم... تازه شوهر عمه بخاطر نگهداری یه زمین چند میلیاردی و یه پولی ماهیانه از خانواده همسرش میگیره

پدربزرگ و مادربزرگ بچه سنشون خیلی بالاست نمیتونن فکر میکنن نوه شون دادن دست آدم درست😢😢

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
مگه کسی زن باردارش رو ول میکنه؟؟؟

اهان الان میخوای تلافی کار اون الدنگ و سر بچه( ای که اگر بزرگ بشه روزی هزار بار میگه لعنت بر پدر ومادرم که منو به دنیا آوردن) دربیاری؟

اون نمیخواست به دنیا بیاد تو داری به دنیاش میاری پس پای کاری که کردی بمون

2801