2777
2789
عنوان

چرا من خواستنی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصن تا میگم بیا دوست شیم رد میکنن به مرحله ارائه خودن نمیرسه

اخه خیلی عجیبه این حرفت دوستی به مرور اتفاق میفته کسی از کسی درخواست نمیکنه اخرین باری که یکی بهم گفت سلام میشه باهام دوست بشی مهد کودک بودم

2803
اخه خیلی عجیبه این حرفت دوستی به مرور اتفاق میفته کسی از کسی درخواست نمیکنه اخرین باری که یکی بهم گف ...

خب چطوری به مرور پیش میاد؟

من به شدت درون‌گرام به شدت

خجالتی هم هستم یعنی شاید بگم تو کل اون مدتی که مثلا دانشگاهم مثل یکی دو کلمه حرف بزنم

2804
خب چطوری به مرور پیش میاد؟من به شدت درون‌گرام به شدتخجالتی هم هستم یعنی شاید بگم تو کل اون مدتی که م ...

خوب بزرگترین دلیلش همینه دیگ عزیزم منم قبلا خجالتی بودم و کسی سمتم نمیومد میگفتم مگ من چمه ک هیچکس نمیخاد بهم نزدیک بشه ولی اصلش اینه که وقتی ادم اعتماد بنفس نداره و خودشو دوس نداره هیچکس نمیاد سمتش الان ک کمی پخته تر شدم خجالت گذاشتم کنار و بیشتر بابقیه سعی میکنم بجوشم و اعتماد بنفس داشته باشم بقیه ام میان سمتم فرق کرده باقبل اما باز هم عادتهای قبل ب سرمه و نمیخام باکسی انس بگیرم مگر اینکه خیلی باطرف حال کنم

اگر میخوای دوست داشتنی بشی

نرو دنبال بقیه که دیده بشی

سعی کن اول با توجه به ویژه گی های مثبتت چه در نگاه اول و چه در تعاریف دیگران دیده بشی بعد شک نکن مردم خودشون میفتن دنبالت

میتونی لباس خوب بپوشی ،ظاهر آراسته داشته باشی، موقعیت اجتماعیتو بالا ببری ، حتی آشپزیت خوب باشه ، هنرت زبانزد باشه ، اخلاقت تحسین برانگیز باشه ، با سلیقه باشی ، با سواد باشی 

البته میگم بهت خود تعریف نشی به هیچ عنوان

هنوز که هنوزه عیبی نداره که دوستی نداری اجازه بده دوست داشتنی بشی 

به خودت فرصت بده درست دیده بشی .

هیچ مشکلی نداره که دوستی نداری انقد خودتو سرشکسته نشون نده .

ولی سخت نگیرید بهتره چون همونی که هست هم میره

اره واقعا ...میدونی خیلیها سعی میکنن باهام ار تباط برقرار کنن اما من باهاشون اون حسی ک میخام رو نمیگیرم احساس میکنم راحت نیستم باهاشون چون قبلا ک بچه تر بودم یکمی خجالتی بودم و زیاد دور برم شلوغ نبود تنهایی عادت کردم 

با اینکه الان فرق کردم دیگ خجالتی نیستم و اعتماد بنفسم بالاست  اما با هیچکس حال نمیکنم عادت کردم ب تنهایی چون ی عمر اینطور بودم اما همیشه دوست داشتم یه رفیق صمیمی داشته باشم 

[QUOTE=358883427]اره واقعا ...میدونی خیلیها سعی میکنن باهام ار تباط برقرار کنن اما من باهاشون اون حسی ک میخام رو نمیگ ...[/QUOTمنم تا حدودی همین طورم دوست زیاد دارم اما تهنا باشم بهم بیشتر خوش میگذره

2805