2777
2789
عنوان

چرا من خواستنی نیستم

367 بازدید | 43 پست

نمیدونم چرا

خواستنی نیستم 

آخه مگه میشه؟

غم تنهایی خیلی سنگینه خسته شدم 

از هر دری که میرم بن بسته 

خسته شدم یعنی از کس و نا کس من ضربه خوردم 

واقعا طبیعیه؟

۱۲ سال مدرسه رفتم حتی یدونه دوست ندارم مگه میشه؟!

یعنی اخلاق من تا چه بده؟ بخدا اصن اخلاق بدی ندارم

حس میکنم آويزون، از اینا که خودشونو جر میدن که حالا چه دخترش چه پسرش باهاش دوست شن

نمیدونم یعنی این قدر من چیزم؟ چیکار کنم!

آره خودمم میدونم دوشت بده دوست مانع پیشرفته همه دور بری هام همینو میگن بعد از اونور تحقیر میشم هنور دوست نداری؟ به دخترش رو زدم بیا با هم دوست شیم! به پسرش رو زدم بیا دوست عادی عادی عادی شیم نه رل نه دوس پسر نه هیچی عادی هر دو جنس رد میکنن

درسته زشتم اما بخدا آدمه خوبیم بخدا راست میگم نمیدونم چه مرگمه 

یعنی یه بار نشده بقیه بخوان با من دوست شن! منم که باید پیشنهاد بدم و رد هم بشه تازه!

برا اینکه چاقم؟ یا زشتم؟ این دوتا مورد تاثیر گذار نیستن؟

در تعجب که رد کرده والله حیران زده ام چرا؟!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تلاش رقت امیز برای دوستاشته شدن باعث بیشتر منزوی شدنت میشه تاوقتی یاد نگیری از تنهایی لذت ببری اوضاع همینطور میمونه ... و اینکه بالغ شی ..بالغ شدن خیلی تاثیر داره ..اینا تجربه منه امیدوارم به دردت بخوره 

دوست مجازی همصحبتی چیزی خواستی .میتونی رو من حساب کنی😄🦋❤️

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
2803
بیا من دوستت شم.کاری نداره

لطف میکنی

خب من دوست حضوری میخوام دوست دارم تو دانشگاه باهم باشیم. 

دوست دارم غم و شادیو باهم اشتراک بذاریم

دوست دارم مثل همه فیلما یوتوب اینستاگرام مثل بقیه با هم بیریم بیرون

2804
منم خیلی حس دوست داشتنی نبودن میکنم هعییی نمیدونم تقصیر خودمه یا اطرافیانم

من به این درک رسیدن که این تقصیره ۱۲ ساله هر سال با آدمای جدید معاشرت کردم یدونه دوست ازشون در نیومد این همه میرم بیرون بازم هیچی 

پس این نشون میده این ایراد از منه!

مشکل دار قضیه منم

نمیدونم کاش بپرسم چرا پیشنهاد های منو رد میکنید! البته پرسیدم هی میپیچونن 

دیگه عقل کار نمیکنه

تلاش رقت امیز برای دوستاشته شدن باعث بیشتر منزوی شدنت میشه تاوقتی یاد نگیری از تنهایی لذت ببری اوضاع ...

متشکرم

اما ۱۲ سال تنهایی کفایت نمیکنه؟

نمیشه حالا ۱۲ سالم یکی منو بخواد؟ یعنی به من نمیاد؟

بخدا خسته شدم

اینقدر بدبختی دارم تو زندگی که این توش ناپیداس اما چرا اگر دوستی داشته باشم بتونه درکم کنه بتونم روش حساب باز کنم

2805
من به این درک رسیدن که این تقصیره ۱۲ ساله هر سال با آدمای جدید معاشرت کردم یدونه دوست ازشون در نیومد ...

ن من اینجور نیسم ک ب کسی پیشنهاد کنم رد کنه یا هیچ دوستی نداشته باشم ولی در کل حس دوست داشتنی بودن ندارم نمیدونم فکرمه یا واقعیت

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

منم نیستم

خو که چی بذار نباشم.. مگه قراره همه خواستنی باشن

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
2801