2777
2789
عنوان

یکی بیادبامن حرف بزنه توروخدا🥺🥺🥺حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 56 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۱ساله مریضم ولی ۳ساله شدید شد دیگه خسته شدم دوست دارم فقط گریه کنم

میشه بگی چیشد این اتفاق افتاد

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
2803
خسته شدم همش جیغ و دادمیکنم دست خودم نیس همسایه ها چی فکری میکنن نمیدونن که مریضی روحی دارم

دمنوش بادرنجبویه عالیه واسه افسردگیت عزیزم.

قهوه و نسکافه هم خوبه.

چای نبات.

خرما زیاد بخور مغزت گرم میشه آروم میشی.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
2804
۲۹سالمه ۱۱ساله مریض شدم خدا فامیلامون لعنت کنه بخدامن مریض نبودم خدابابامو مامانمو لعنت کنه ازبچگی ت ...

دقیقا مثل من . انشالله خیلی خوشبخت بشی . توی دوران مدرسه درست خوب بود یا افت تحصیلی داشتی؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

دقیقا مثل من . انشالله خیلی خوشبخت بشی . توی دوران مدرسه درست خوب بود یا افت تحصیلی داشتی؟

من درس خون نبودم دوست نداشتم درس بخونم مامانم اذیتم میکرد چون درسم خوب نبود تو مدرسه هیشکی بامن دوست نمیشد به زور رفتم دانشگاه لیسانس یه رشته چرت گرفتم مامانم همش میگفت درس بخون نذاشت بچگی و نوجوانی کنم

من درس خون نبودم دوست نداشتم درس بخونم مامانم اذیتم میکرد چون درسم خوب نبود تو مدرسه هیشکی بامن دوست ...

منم درسم خوب نبود . بخاطر محیط نااروم و جیغ داد و دعوای خونه درسمون خوب نبود  

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

2805