2777
2789
عنوان

یکی بیادبامن حرف بزنه توروخدا🥺🥺🥺حالم خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
۲۹سالمه ۱۱ساله مریض شدم خدا فامیلامون لعنت کنه بخدامن مریض نبودم خدابابامو مامانمو لعنت کنه ازبچگی ت ...

هم سنیم. اگه مجرد هستید میتونه این هم موثر باشه. من خودم چندماهه ازدواج کردم. اخلاقم قبل ازدواج خیلی بد شده بود و شاید حتی بقیه رو اذیت و ناراحت هم میکردم. فکر میکنم توی خونه ی پدر موندن یه زمانی داره و بیشترش یه دختر و حتی پسر رو خیلی آزار میده. اگه میتونید ازدواج کنید هرچند که اونم مشکلات بسیااااار فراوانی داره ولی خب شاید بهتر باشه.و یا مستقل شید که اونم تو این روزگار کار حضرت فیله

2804
چراتاپیکو درست نخوندی من کی گفتم شوهرم؟من مجردم🥺🥺🥺

منم دو روز پیش اینجور شدم فکر کردم برادرم داره حرف میزنه یعنی قشنگ صداشو میشنیدم و میدیدم داره حرف میزنه ولی اون بنده خدا ساکت هی بهش میگفتم هیس هیس حرف نزن 

همش صدای پچ پچ می‌شنوم. هر لحظه یه حالیم .

تف تو این دنیا و زندگی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
تاحالا آزمایش خون ندادم خواهرم میگه برو آزمایش بده

حتما برو دکتر .خواهشا برو باشگاه. ترجیحا ورزش  هاي گروهی و یا هدف دار مثل ورزش های رزمی که کمربند دارند .متاسفانه پزشکان روانپزشک همه را روانی فرض میکنند .بعضی موقع ها دوای درد آدما خیلی ساده تر از اونیه که فکرش را بکنی.

2805
۲ماه

۳،۲ ماه اول طبیعیه حالت بدتر شه داروها اینمدت برعکس عمل میکنن ولی کم کم بهتر میشی نباید ول میکردی 

برو دکتر دوباره شروع کن الان شما نوروتیک هستی میدونی بیماری ولی اگه درمان نشی ممکنه بعدا بدنت به دارو و درمان جواب نده

۲۹سالمه ۱۱ساله مریض شدم خدا فامیلامون لعنت کنه بخدامن مریض نبودم خدابابامو مامانمو لعنت کنه ازبچگی ت ...

الهی بگردمممممممممم برات😥😥😥💔💔💔💔💔💔💔💔💔

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
2801