2777
2789
عنوان

دیشب خیلی رندوم رفتیم عروسی یکی که نمیشناسیم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 5975 بازدید | 236 پست
نه بابا تو خیابون بودیم ساعت ۸ بود تصمیم گرفتیم بریم ببینیم کدوم تالار عروسی داره😂😂

امان از بیکاری 😂

❤️ لکستان ❤️.                                                                نوموخام صداته بشنوم تو این دیوانه خانه پس لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم گیس ته مورم و چخو 😬😬
نگفتید بنده خداها اندازه مهمونهاشون میوه وشام گرفتن کم میاد شرمنده میشن....اصلا حلال میکنن بی اجازه ...

ما میز آخر بودیم 

چند تا بچه افغانی هم داخل بودن

به اونا غذا دادن برا ما که این همه براشون مجلس گرم کردیم کم میومد؟

بعدش خودشون اومدن صندلی دادن بهمون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این دوره زمونه که انقد خرجا گرونه و همه از سر و ته زندگیشون میزنن تا بتونن یه مراسم آبرومند بگیرن ...

👌👌👌

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

2803
منم چن مدت پیش با رفیقم رفتم شام خوردم برگشتم😂😐

حرومه

مُحاق:حالت ماه در سه شب آخر خود🌒 زمانیکه سعی کردم خودم باشم بهترین ورژنی بوده ک همیشه میتونستم باشم! اما برعکس هروقت خواستم ادای آدمیو درارم ک همه دوسش دارن یا چ میدونم خاص باشم یا شبیه به کسی باشم،گند زدم!!! و اصلا از خودم راضی نبودم اون زمان!!راااااحت بگیر رهاا باش،اینجوری واقعا ارتقا میدی شخصیتت رو🥳چ بسا بقیه افراد، این مدلی بیشتر جذبت میشن.اصیل بودن کار هرکسی نیست🤜🏻

2804
2805
ما میز آخر بودیم چند تا بچه افغانی هم داخل بودنبه اونا غذا دادن برا ما که این همه براشون مجلس گرم کر ...

باید بهشون میگفتید که دعوتی نیستین... 

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
عروسی من چند نفر اینطوری اومدن مدیریت تالار متوجه شد از مادر من و مادر داماد پرسید فهمید اشنا نیستن ...

اونا هم زن بودن؟

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

امیدوارم فقط خیالاتت باشه و واقعی نباشه

اگر نه نظرم اینه کارتون زشت بوده یه جور دزدی چون بی اجاره وارد جایی شدین و غذایی خوردین که حقتون نبوده .

من که متاهلم ولی برای جشن عزیزانم باید مواظب ورود غریبه به تالار  هم  باشیم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
2801