2777
2789
عنوان

دیشب خیلی رندوم رفتیم عروسی یکی که نمیشناسیم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7217 بازدید | 236 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

تو این دوره زمونه که انقد خرجا گرونه و همه از سر و ته زندگیشون میزنن تا بتونن یه مراسم آبرومند بگیرن و آرزوی دل بچه هاشونو براورده کنن جدا از سطح پایین بودن و دور از شأن و انسانیت بودن این کار واقعا آدم باید خیلی بی فکر و خودخواه باشه که بره بشینه تو تالار تو مراسم یه غریبه شام و پذیرایی رو استفاده کنه میز اشغال کنه فقط واسه خوش گذرونی و یه درصد فکر نکنه شاید غذا و پذیراییشون کم بیاد واسه بقیه مهمونا

حواستون باشه غذایی که میخورید اگه صاحبش راضی نباشه حرومه و قطعا تأثیرات خیلی بدی رو زندگیتون خواهد داشت

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
خیلی دوست دارم اینکارو کنمفامیل عروس فکر میکنن فامیل دومادید و برعکس

خو این درصورتیه ک عروس و داماد ، فامیل نباشن و ازدواجشون خانوادگی نباشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804

ماشالله عجب رویییی😐😐😂

#2025 ARMY STAY                                                            اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم...... از حرفم حرصت گرفت جوابی نداشتی به کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه 😅

خوب کاری کردی

رفیقای منم دوران کرونا عروسی یکی رفتن،مجلس سرد بوده اینا گرمش کردن کلییی بس که باحالن،صاحب مجلس هم فهمیدن غریبن ولی تشکر هم کردن شاباش هم داده بودن به همشون😂🤣

دل با امید وصل به جان خواست درد عشق،آن روز درد عشق چنین بی دوا نبود...

2805
عروسی من چند نفر اینطوری اومدن مدیریت تالار متوجه شد از مادر من و مادر داماد پرسید فهمید اشنا نیستن ...

هرکی میومد عروسیت جلوی در ازش 1و نیم میلیون میگرفتید؟؟  

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

مامان همکلاسی دخترم یه بار میگفت ما هر پنجشنبه میریم عروسی غریبه شام و میوه هم  میخوریم کلی هم میرقصیم و میایم به منم میگفت بیا این هفته بریم😂

من اگه باشم در تالار غش میکنم از ترس آبروم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
2801