2777
2789
عنوان

شوهرم دادخواست داده😔دلم خونه🩸

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 51 پست
اره راضیم از دست خودشو خانوادش نابود شدم خیلی دخالت میکردن

اگه عقد باشی یا باکره 

نصف مهریه بهت تعلق میگیره اونم سالی یه سکه😒

راجع به نفقه و اینا نمیدونم چجوریه حتماً از یه وکیل مشورت بگیر...

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🤍

اینا به من پول نمیدن که😂از اول عقد خودشو مادرش اصرار داشتن من مهریمو ببخشم،مادرِ میگفت مهرتو ببخش ب ...

پس اگر قصد جدایی باشه اگر همسرت دادخواست بده ینی باید مهریه اتم بده. شاید اینو گفته که تو بری داداخواست بدی.. یا کلا باید مهرتو بزاری اجرا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس نمیره هیچ مردی دوست نداره زنش ازش جدا بشه حتی اگر ازش متنفر باشه

نه بابا، اون اصلا منو دوست نداشت،فقط مادرشو دوست داشت والسلام،مادرش تو همه چیز دخالت میکرد جرئت نمیکرد بگه مامان نگو اینارو،مادرش تو جمع ادامو درمیاورد جلو خودم،هیچی نمیکفت،همیشه بین من و مادرش ترجیحش مادرش بود،هروقت میرفتیم بیرون منت میکرد و بداخلاقی میکرد☺️اصلا دوستم نداشت چون کارهایی میکرد که یک مرد عاشق هرگز نمیکنه

پس اگر قصد جدایی باشه اگر همسرت دادخواست بده ینی باید مهریه اتم بده. شاید اینو گفته که تو بری داداخو ...

میگف میده،منتها خودشم میدونست میگفت من که چیزی ب اسمم ندارم حقوقمم یه مبلغ مشخصه،دادگاه قسط میبنده بهت میدم

2803
نه بابا، اون اصلا منو دوست نداشت،فقط مادرشو دوست داشت والسلام،مادرش تو همه چیز دخالت میکرد جرئت نمیک ...

اینارو باید شب ساعت ۹ بذاری تو آشغالی سر کوچه

همون بهتر که نباشن

شرشون کم....

اگه عقد باشی یا باکره نصف مهریه بهت تعلق میگیره اونم سالی یه سکه😒راجع به نفقه و اینا نمیدونم چجوریه ...

نه باکره نیستم،مهریم رو هم میخوام چون سه سال زندگیمو به پاش ریختم،اگر ادم بود میبخشیدم،اما بچه ننه بود،الانم طلاقش زو به اصرار خانواده داره میده

میگف میده،منتها خودشم میدونست میگفت من که چیزی ب اسمم ندارم حقوقمم یه مبلغ مشخصه،دادگاه قسط میبنده ب ...

خوبه پس👌🏻

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2804
نه باکره نیستم،مهریم رو هم میخوام چون سه سال زندگیمو به پاش ریختم،اگر ادم بود میبخشیدم،اما بچه ننه ب ...

پس تا قرون آخر بگیر 

قبل از هر حرکتی با وکیل مشورت کن 

بدون مشورت وکیل هیچ کاری نکن هیچ امضایی نده 

خیلی حواست جمع کن.‌‌‌..

نه باکره نیستم،مهریم رو هم میخوام چون سه سال زندگیمو به پاش ریختم،اگر ادم بود میبخشیدم،اما بچه ننه ب ...

عقدی

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
یسوالی داشتم،این فرد نقدینگی نداره،وضع مالی خانوادش عالیه،منتها خودش یه حقوق مختصر و کم داره،هیچی هم ...

قبل در خواست مهریه حتما از مدارک ایشون کپی بگیر مخصوصا فیش حقوقی 

حداقل جلو حقوقش ببند ممنوع الخروج کن اگر پول پیش دارید کپی قرار داد خونه داشته باش که پول پیش تصاحب کنی 

2805
اگر توافقی بخواید جدا بشید احتمالا 6ماه. اما اگر قصد مهریه و... احتمالا 1سال یا بیشتر.

فک کنم تا حالا دادگاه نرفتی گلم😂😑البته انشالله هیچ وقت نری 

دختر عموی مادرم توافقی بود حتی جهیزیه اش رو بخشد ۳سال طول کشید 

ی فامیل دیگه داشتیم قرارداد بستن ۱ پنجمه مهریشو گرفت ۴سالو ۷ماه طول کشید ،تازه دوتا وکیلم داشتن 

خوده مادرم با اینکه پدرم فوت کرده اما از زمانی ک مهریشو اجرا گذاشته ۱سال ونیم گذشته هنوز خبری نیست 

دادگاه رفتن با خودته برگشتت با خدا

(خانوم وکیله آینده 😍)(جون عزیزت لایک نکن)(اونی که اکانت قبلیمو تعلیق کرد خیر نبینه انشالله) عاشقه پوستمم سفید😍  {{ تا حالا شده از دلتنگی :چشات تار شه،دستات عرق کنه،بدنت بلرزه،شل شی؟؟ با من از درد حرف نزن جلوم چشام بهم گفت :مگه قول دادم بگیرمت !}} از چن تا موضوع ب شدت متنفرم راجبش باهام بحث نکنین: ۱شوهر خیانت کنه و زن به هر دلیلی طلاق نگیره و ادامه بده۲زیر بیست شوهر بدن و بگن روشن فکریم۳بگن حتما پارچه خونی تحویل بدن شب عروسی ۴داداش بمیره این یکی داداش حتما باید زنشو بگیره۵خدایا هر کی کفره نعمت می‌کنه میگه دختر نمیخام بم پسر بده همون بچه ای هم ک داره ازش بگیر ۶دانشگاه آزاد بده فقد ملی آدمه۷زنای بیوه حق دارن صیغه شن چون میل ج.نسی دارن ۸سبزه ها خوشگلن سفیدا چندش

عزیزم اینکه اون اول درخواست میده به نفع شما هست شک نکن اون مادرش هم بد تقاصی میده تو دنیا و آخرتش خدا نکنه دلت خون باشه تو داری ازاد میشی ایشاللا بخت و بالین خوبی نصیبت میشه زندگی ادامه. داره

2801