دوستان شوهرم پریشب بهم گفت از فردا میره دادخواست و کارهای طلاقو انجام میده اما برام پیامکی نیومده کسی میدونه چرا؟،زندگیمون پر از دخالت های مادرش بود حتی روابط شخصی،دیگه این زندگی زندگی نمیشه،میدونید چقدر طول میکشه این روند؟؟باید وکیل بگیرم؟پیامک که اومد چکار کنم.میشه راهنماییم کنید؟
اگر توافقی بخواید جدا بشید احتمالا 6ماه. اما اگر قصد مهریه و... احتمالا 1سال یا بیشتر.
واییییی😞😞😞من درخواست مهریمو بدم از کی باید شروع کنه به پرداختش؟یعنی یکسال بعد تازه میخواد مهریه بده؟خودشو مادرش خون به جیگرم کردند،دوست دارم انتقام بگیرم ازشون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اون هیچ وقت نمیره درخواست طلاق بده ی چیزی گفته چون اگر بره درخواست بده باید مهریتو تمام و کمال بده مگر اینکه ازت اتو یا چیزی داشته باشه ک دادگاه بهش حق بده
ولی سر مهریه و نفقه اصلا کوتاه نیا فقط الان هیچی نگو بزار بره دادگاه اونجا مطرح کن
یسوالی داشتم،این فرد نقدینگی نداره،وضع مالی خانوادش عالیه،منتها خودش یه حقوق مختصر و کم داره،هیچی هم به نام خودش نداره،بنظرتون نفقه رو باید یکجا پرداخت کنه؟یا اونم قسطیه؟مهریه هم قسطیه؟
واییییی😞😞😞من درخواست مهریمو بدم از کی باید شروع کنه به پرداختش؟یعنی یکسال بعد تازه میخواد مهریه ب ...
کلا کارای دادگاهی خییلی زمان بر و سخت هست بعدم بایه وکیل حرف بزن تا اون بهتر راهنمایی کنه در مورد حق و. حقوق هم توافق کنید یه مبلغ بگیری خییلی بهتره الان سکه گرون شده بخوای هم بگیری باهزار بدبختی ممکنه بده یا نده.. اما پول نقد اگر باشه بهتره که اونم طبق شرایط شغلی براش قسط بندی میکنن
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کلا کارای دادگاهی خییلی زمان بر و سخت هست بعدم بایه وکیل حرف بزن تا اون بهتر راهنمایی کنه در مورد حق ...
اینا به من پول نمیدن که😂از اول عقد خودشو مادرش اصرار داشتن من مهریمو ببخشم،مادرِ میگفت مهرتو ببخش به پسرم ثابت کن دوسش داری،فقط هم یکبار نبود،ماهی یکبار بحث پیش میکشیدن،مهریم زیر صدتاس🙂