2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

541 بازدید | 57 پست

قبلا به بچم فکر می کردم الان فقط به فکر مرگم که از دست شوهرم راحت بشم واقعا خسته شدم از خیانت هایی که معلوم نیست کجا اتفاق میوفته شایدم تو ایران خودرو میره پیش یه زنی چه بدونم  میخوام بمیرم و راحت بشم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

تو چرا بمیری

اونا بمیرن

اره راه باز کن که بیان سر بچه ت زنای

..

.چرا زندگی سختی دارم؟ یه دلیلش شاید(هر کس از یاد من رویگردان باشد در دنیا زندگی سختی  خواهد داشت سوره ی  طه ۱۲۴)پس نماز بخونیم...دلیل دوم شاید نتیجه ی بی فکری و بی برنامه عمل کردن خودمون در گذشته ست چون در حدیث می فرماید(یک ساعت فکر کردن بهتر از هفتاد سال عبادته)یعنی طرف حتی بی دینم باشه با فکر درست هفتاد سال جلو تر از منه نوعیه..ولی خب آخرت مهمتره باید برای اونم برنامه ریزی کرد.دلیل سوم؛عزیز خوش قلبم شاید داری آزمایش میشی وحکمتی داره مثل اولیا که اجرت پیش خدا زیاده 😍 .. و دلیل آخر اگه کسی درحقت ظلم کرده حتی درحد ذره جواب پس میده چون حق الناسه . دلیل دیر بودنش اینه .گناهاش بیشتر شه و بدتر عذاب شه ...یا خب اونم آدمه کار خوب داره باید جواب خوبیاشم بگیره.شایدم تاوان داده تو خبر نداری..وشاید عذابی که میخوای براش ظلمش در اون حد نیست در هر صورت کارماشو میده .ایضا توی آخرت هم...هیچ وقت کسی رو به خانواده تون ترجیح ندین چون بی نهایت پشیمون میشین 😔 ... هیچ کاری رو بدون فکر وبرنامه ریزی انجام ندین حسابی ضرر می کنین و عقب می افتین...زیاد حس ها وافکارتون رو روی کاغذ بنویسید بهترین تراپیه...حتما رو کاغذ باشه وپایانش خوب🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو چرا بمیریاونا بمیرناره راه باز کن که بیان سر بچه ت زنای..

به نظرت ایران خودرو کارگرا میتونن برن پیش زنا 

میره میاد بوی عطر میگیره بعدش لبش سیاه میشه چشاش خمار ماننده  زانوهاش پوستش رفته بود دیروز 

موقع هایی که با من رو فرش رابطه داشت اونطوری میشد

2803

معتاد شده 

زن نیست

.چرا زندگی سختی دارم؟ یه دلیلش شاید(هر کس از یاد من رویگردان باشد در دنیا زندگی سختی  خواهد داشت سوره ی  طه ۱۲۴)پس نماز بخونیم...دلیل دوم شاید نتیجه ی بی فکری و بی برنامه عمل کردن خودمون در گذشته ست چون در حدیث می فرماید(یک ساعت فکر کردن بهتر از هفتاد سال عبادته)یعنی طرف حتی بی دینم باشه با فکر درست هفتاد سال جلو تر از منه نوعیه..ولی خب آخرت مهمتره باید برای اونم برنامه ریزی کرد.دلیل سوم؛عزیز خوش قلبم شاید داری آزمایش میشی وحکمتی داره مثل اولیا که اجرت پیش خدا زیاده 😍 .. و دلیل آخر اگه کسی درحقت ظلم کرده حتی درحد ذره جواب پس میده چون حق الناسه . دلیل دیر بودنش اینه .گناهاش بیشتر شه و بدتر عذاب شه ...یا خب اونم آدمه کار خوب داره باید جواب خوبیاشم بگیره.شایدم تاوان داده تو خبر نداری..وشاید عذابی که میخوای براش ظلمش در اون حد نیست در هر صورت کارماشو میده .ایضا توی آخرت هم...هیچ وقت کسی رو به خانواده تون ترجیح ندین چون بی نهایت پشیمون میشین 😔 ... هیچ کاری رو بدون فکر وبرنامه ریزی انجام ندین حسابی ضرر می کنین و عقب می افتین...زیاد حس ها وافکارتون رو روی کاغذ بنویسید بهترین تراپیه...حتما رو کاغذ باشه وپایانش خوب🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

2804
یه مادر حتی اجازه نداره به مرگ فکر بکنه چه برسه به اینکه خودکشی کنه!بعدشم کسی که خیانت میکنه ارزش ند ...

آبجی خیلی خستم عکس منو گذاشته رو گوشیش حالم ازش بهم میخوره که از سادگیم استفاده میکنه

یعنی چی 😮ایران خودرو هر سال آزمایش میگیرن آدم معتاد راه نمیدن

پس چرا چشاش خماره؟

ببخشید نمیدونم

باهاش حرف زدی؟

2805

واه بیشتر علائم یه معتاد رو گفتی تا یه خائن 

حالت خوبه؟

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

ت ایرانخودرو زن‌و مردا قاطی نیستن مگر اینکه سرپرست‌باشه یا اینکه تو بخش اداریش کارکنه بتونه داخل خانما باشه...شایدم هنگام خروج تو بیرون از‌شرکت‌همو دیده باشن

خدایا کمکم‌ کن❤
2801