2777
2789
با چندم امتحان شهری رانندگی قبول میشم؟ چند سالگی ازدواج میکنم؟ (امسال ۱۹ سالم میشه)

باردوم ممکنه قبول بشی،احتمال ۲۴ این عدد توذهنم اومد

لطفا دیگه سوال حس ششمی ازم نپرسید🦋❤️🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی ازدواج میکنم؟شغل همسر ایندم چیه؟ خانوادش چجورین؟ اخلاقش چجوریه؟ منو دوست داره؟

ازدواجت باعشق خواهدبود اول زندگی ازلحاظ مالی یه کم سختی میکشید ولی خداروشکر بعدش خوب میشه،خانوادش زیاد مهربون نیستن،ولی خودش عاشقته

میره احتمالا

بزودی یا نه؟

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
این پروانه آبی نشونه ی منه هروقت خواستی تگم کنید گلم بذار کنارش😅🦋

عیجانم چشم😂🤝🏻

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

باردوم ممکنه قبول بشی،احتمال ۲۴ این عدد توذهنم اومد

تا الان دوبار رد شدم اخه 

چه عدد خوبی ان شاءالله که همینه 😍

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
حست به خواسته من چیه@ماه_زیباا

دخترمغروری هستی وباکسی زیاد صمیمی نمیشی،حسم به خواسته ات این بود که کمی کم توقع ترباشی بهتر نتیجه میبینی