2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونم بهم احساسی داره یا نه؟

اگه داره کی اعتراف میکنه ؟

دانشگاه توی تهران قبول میشم یا جاهای دیگه؟

عزیزم تروخدا جواب بده یه عالمه صلوات واست میفرستم🌹🌹🌹⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️

اسی جونم

میشه در مورد کارم بگی

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌

ب هدفم میرسم؟ 

چقدر تلاش کنم؟ همینقدر کافیه یا خیلی بیشتر؟

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

با چندم امتحان شهری رانندگی قبول میشم؟ 

چند سالگی ازدواج میکنم؟ (امسال ۱۹ سالم میشه)

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
شغلت سخت نیست ولی کسل کننده است وهیجان نداره

ممنونم و اینکه همکارم میمونه یا میره ؟

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
عزیزم میشه بگی در مورد من چی حس میکنی؟آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغ ...

در شغلت موفق خواهی شد ولی گاهی اوقات خسته میشی ،ازدواجت باعشقه

لطفا دیگه سوال حس ششمی ازم نپرسید🦋❤️🧿

ب هدفم میرسم؟ چقدر تلاش کنم؟ همینقدر کافیه یا خیلی بیشتر؟

بیشترتلاش کن صدرصد به هدفت میرسی خیلی قوی هستی بارها شکست تجربه کردی و ادامه دادی

لطفا دیگه سوال حس ششمی ازم نپرسید🦋❤️🧿

بیشترتلاش کن صدرصد به هدفت میرسی خیلی قوی هستی بارها شکست تجربه کردی و ادامه دادی

مرسی عزیزدلم✨️🦋

درسته واقعا

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من