2777
2789
عنوان

کربلا برم یا خطرناکه

98 بازدید | 6 پست

بخاطر شرایط منطقه میگم،یه مدته تصمیم داریم،میخواستیم هوایی بریم اما بخاطر شرایط میترسیم،یه دفعه هم میگیم نریم کلا خطرناکه.شما باشین چکارمیکنین؟

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من موقعیتش باشه با سر میرم تا کربلا 

ادم اجلش رسیده باشه تو رختخوابشم میمیره تا زنده ای زندگی کن

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
میشه دلیلشم بگی؟ببینم باعث مطمئن شدنم میشه؟

اولا که الان عراق آرومه و خبری نیست که بترسی

دوما کربلا مثل یه در گرانبهاست،،الان موقعیتش برات پیش اومده بری و میتونی بری..یهو اگه الان نری بعدا جور نمیشه و چشم باز میکنی میبینی مثلا۵ ساله نشده بری با اینکه هم پول داشتی هم وقت..برا همین غنیمت بشمار

سوما الان هم هواش گرم نیست که اذییت بشید،هم نسبت به تابستون و مناسبتا،خلوت تره و میتونی یه زیارت دلچسب داشته باشی